Cbr125 Ile Takas

SLm arkadaŞLar ben bu Sitenin yeni üyeSiyim. 2006 modeL cbr125 Sahibiyim. Daha 9000 km de çünkü aLdığımda kıŞ dı fazLa kuLLanamadan aSkere gittim geLdiğimde yine kıŞtı yine fazLa kuLanamadım :D. GranajLarda ufak tefek çizikLer var ama motor açıSından SorunSuz... Son derece güveniyorum. Motorumda iki arkadaŞ tatLı bi yokuŞta 150 gördüm daha 4000 km deyken. Şu an üStünde performanS ekSoz var iStanbuLdan getirttim markaSı headSmoke. Motorun farLarı iSe, uzunLarı yakınca beyaz kıSaLarı yakınca Sarı... İLk defa viteSLi motor kuLLandığımdan doLayı bu motoru tavSiye üzerine aLdım. Artık tecrube konuSunda kendimi aŞtığımı ve biraz daha hızLı gidebiLeceğimi düŞünüyorum... ApriLLa 125 ve yha hoySung 250 gibi hızı cbr 125 den biraz daha yükSek oLan motorLarLa takaS SeçenekLerini değerLendirecem... TavSiyeLerinizLe ve tekLifLerinizLe bana yardımcı oLurSanız Sevinirim...

Hakan Çok Hızlı Görüyorum Seni Bu SAbah :) Hemen DEvire Kalkıyosun :mrgreen: :p

Bana sorarsan 5-10 km daha hızlu gitmek için elindeki motoru harcama. Hızlı gidiyor diye sundugun iki secenekte senin elindeki motordan daha saglam ve daha kaliteli degil bilmiş ol. Yok illaki degiştirecem dersen bu degişiklik gözle görünür sekilde olmalı. hoy 250 yapacagı hız da en fazla160-170 sen zaten yoluna göre 150 yapıyorum demişsin. Alacaksan 500 lük fala al ama tedbiri elden bırak ma.????

Gezgin arkadasımız güzel izah etmiş kendi sınırlarını biliyorsan tecrubene güveniyorsan 500 lük 650 lik 2 slindirli makineler var Hyo parasnı üstüne 3-5 daha eklersin düzgün bişey iyi arastır kafana göre bak.. =)

Suzuki GS 500 öneririm oldukça kuvvetli motordur ve hyo ile aynı para...

arkadaşım hyo ile aynı para ama artık üretimden kalktı en son 2005 i var. ve artık üretilmeyecek.. üretilmeyecek olan bir modelin zamanla piyasasıda düşer.. lütfen buna göre tavsiyelerde bulunalım arkadaşlar... sonuçta buradaki düşüncelerle yeni motor alacak ve kafasındaki model düşüncelerini şekillendirmeye calısan insanlar var. .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobiletlen takas edelim :)

hyo su olan napsin cbryi :silent:

yardımLarınız için teŞekkür ederim... ben tavSiye üzerine 250 Lik hoySung düŞündüm bi de egSoz SeSi beni çok etkiLiyor cbr 4 zamanLı oLduğundan SeS iStediğim gibi çıkmıyor performanS egSoz dahi yetmiyo ama bi apriLLa oLSa :D hız konuSunda da her iStediğimde 150 yapamam yha 150 görmek için hep aynı yoLa çıkacak değiLim ama bi apriLLa 180 yapıor biLdiğim kadaryıLa ŞimdiLik bu hız beni tatmin eder birazdaha geLiŞtirirm kendimi ve cbr da ön kaLdırmak zor iki kiŞi anca kaLdırabiLiyorum birazdaha güçLü bi motorda akrobaSi de kendimi geLiŞtirebiLeceğimi düŞünüyorum...

freebLade-39 arkadaŞım 94 modeL diyorSun Sence mantıkLı mı 2006 cbr'ı takaSa girmek :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar