cbr125 bakım sonrası titreme yapmaya başladı

merhaba arkadaşlar cbr 125 ime geçenlerde 4000 bakımını yaptırdım yağ değişti hava filtresi temizlendi karbüratör temizlendi sübap ayarı yapıldı ancak bakım sonrası özellikle durduğum zamanlar vites geçişleri sorun olmaya başladı birinci vitese geçmiyo çoğu zaman hafif kavrama yaptırıyorum sonra geçiyo artı motorda tirteme fazlalaştı giderken ayağımın altı karıncalanıyor yani rahatsız ediyo bakım öncesi saat gibiydi motor. neden olabilir acaba bu sorunlar

diyecek soz yok ben cbr a 1kez bindim daha binmem. servisle alakalı degil o motor fabrika cıkıs kıprasımlı zaten

bakımı nerede yaptırdın?
4000 km sübap ayarı için erken değilmi ya?
yağdan kaynaklanıyor olabilir..
kötü yağ buna neden olur çünkü..

Doğu & Batı motor ümraniye servisinde yaptırdım Gökhan usta yaptı bakımı. Ben motorun başında duramadım ama yağ olarak 15/50 mobil koyacaklarını söylediler.

ben yazın kullanmıştım cbr.sadece kuyrkta titreme oluodu.artçı rahatsız oluydu.onun dışında mı bi titreme var???

bakım öncesi gayet güzeldi ancak daha sonra özellikle ayak pedallarından rahatsızlık veriyo ayaklarım karıncalanıyo titreşimden fren pedalına ayağımı dokundurduğum zaman çok iyi anlaşılıyor titreşim. Dizlerimide depoya yapıştırdığım zaman vibrasyonun eskisinden daha fazla olduğunu hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar