cbr125 2005-2009 2.el?

selamlar elimde 4 bin liram var motora ayıracak (yani ekipman hariç)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nakit-ihtiyactan-satilik-364948361/detay kastamonudayım ve şöyle bir motor var pazarlık payı bırakmış sahibi ne dersiniz 42 binde 2009 yada ankara dada var bu kmde 2006 2007 motorlara güven olurmu racing tipi hoşuma gidiyor

o parayı ona vereceğine gidip discover 125 alabılırsın ondan daha az sorun cıkartacaktır .

Bakımları aksatılmadan yapılıp insan gibi binildiyse sorun çıkarcağıni sanmıyorum

Bence o paraya sıfır Mondial Drift al daha az üzer. Ayrıca eski kasa ufaklık Cbr125'in gösteriş olarak pek bi artısı yok.

Bence o paraya sıfır Mondial Drift al daha az üzer. Ayrıca eski kasa ufaklık Cbr125'in gösteriş olarak pek bi artısı yok.

çinli düşünmüyorum malesef okuduklarımdan sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

o parayı ona vereceğine gidip discover 125 alabılırsın ondan daha az sorun cıkartacaktır .

güzel motor hoşuma gidiyor ama hem bir ortamda şekilinin olmaması birde devir saatsiz olması yoksa ilk alacağım motor dur kendisi

Alınmaz bakma ucuz olduğuna.Sıfır drift al, 2. el cbf150 al, ybr al vs. vs.

O paraya kesinlikle değmez.adı honda cbr ama çok cılız bir kasası var.Kmsi ayrı bir dert, kaç tane sahibi oldu,hangisi nasıl bindi orası ayrı dert.son sahibi olma ihtimalinde var tabi =)

drift 3800 verene kadar discovere 4100 vermek daha mantıklı deilmi sizce?

sizde bir çinli aşkı sezdim sanki :D hani genelde hintliler tavsiye edilir ve ben öküz gibi bi adamım 185 boy 90 kilo var driftin altımda oyuncak kalmasından korkuyorum

sizde bir çinli aşkı sezdim sanki :D hani genelde hintliler tavsiye edilir ve ben öküz gibi bi adamım 185 boy 90 kilo var driftin altımda oyuncak kalmasından korkuyorum
Ben gerçekleri yazıyorum. Discover 125ST modelinde yağ terletme oranı yüzde 50'den fazla. Her 2 motordan 1'inde birkaç ay içinde gerçekleşiyor. Çözümü için silindir yerinden sökülüp silindir alt contası değişiyor, bu işlem sonrası motordan verim alamazsın silindir bir kere sökülünce ayarı kaçar. Yeni piston sekman silindir takılmalı ama garantiden o kadar yapıyorlar. 185 boy 90 kiloyla şu ana kadar konuştuğumuz bütün motorlar oyuncak gibi kalır, Discover da dahil.

arkadaşlar cbr 125 i o kadar çok kötülemişlerki gören sanacak honda degil çin marka yapımı... ben cbr 125 2005 model kullanıyorum üstelik motorum 85bin km de. fakat gel gelelim performansdan gayet memnunum masrafda çıkartmıyor? kaçınız acaba bu motoru kullandı uzun süre? arkadaşımda ybr 125 var ikimizin motoruda stok model ondaki 2011 model motor mükemmel bakım yapıyor çocuk makinist zaten motoru 17 bin kmde ama ben onu geçiyorum sürekli. hız farkı serilik farkı var motorların arasında? yokuştaki performansı olsun sesi olsun gayet iyi. evet ybr falan gerçekten daha ekonomik eyallah ama bu motor öyle gömülecek bir motor degil. 1.5 yıldır kullanıyorum ve servis masrafı haricinde bu güne kadar hiç masraf yapmadım.. onun için gerçekten kullanmadan yorum yapmanın bir mantıgı yok. ben demiyorum ybr veya diger markalar kötü. ama adam ss motor kullanıcak ve başka parası yoksa 2005 cbr kasasıda seside o fiyata tatmin edicidir ve iddia ediyorum bence en iyisidir performans olarakda... 2tleri işe katmayın BU ARADA BOYUM 1.84 VE 82 KG YİM MOTOR ALTIMDA ÖYLE CÜCE OLARAKDA DURMUYOR :) BİRAZ KÜÇÜK AMA GENEDE İYİ GERÇEKTEN....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar