cbr mi bıraz olsun sekle soktum bence

sıperlık camı farlar we sınyallerı degıstırdım

elcik ve karbon ayna taktım

arka sınyallerım we ellerımle yaptıgım plakam

Son düzenleme:
Aynaların güzel gerçekten ; ama plakalığı da 5 cm kadar ufaltman gerekiyor ...

CBA

kazasız belasız karbon ayna uydurmamamı güzel olmnuş ama kazssız belasız...

oguz cok guzel olmus kardesım abının orda gordum bende hosuma gıttı baya eline saglık :cat:

kazasız sürüşler.
renkli olmuş hoş.
o depoyu tam oturtamamışsınız.ses yapar o

Abim bu aynaları büyük cc motoru olan bi arkadaşından 50 lira ya aldı.
Arkadaşıda 2 sene önce 40 euroya İstanbuldan getirtmiş. Tornacıda aynanın boyunu ayarlayım motora taktık yorumlar için teşekkürler.
Önerileriniz aklımda sağolun. :) :rendeer:

oğuz motor güzel olmuş plaka casio saatler gibi olmuş walla.bide lastiklerin yanaklarındaki yazıları beyaza boyatsan daha cixx olur..

kazasız belesız kullanman dileğiyle;
ancak zevk kavramı görecelidir kabul ama zaten güzel olan motorunu çirkinleştirmişsin bence.
ayrıca bu şekilde keko damgası yiyeceğini düşünüyorum.
sözüm sen gibi ,güzelim motorlarını modifiye kisvesi altında çirkinleştiren ve egzostlarını açtırarak iğrenç sesler çıkaran scooter kullanan arkadaşlara,lütfen arkadaşlar bu kadar da zevksiz olunmazki!!!

ancak zevk kavramı görecelidir kabul ama zaten güzel olan motorunu çirkinleştirmişsin bence.
sözüm sen gibi ,güzelim motorlarını modifiye kisvesi altında çirkinleştiren ve egzostlarını açtırarak iğrenç sesler çıkaran scooter kullanan arkadaşlara,lütfen arkadaşlar bu kadar da zevksiz olunmazki!!!

zevk kawramı göreceli ise kişi yaptığı işten zevk alıosa o iş kişiyi tatmin eder....bana göre hiçte keko,kro v.s. kawramlarına uyan motora benzemio..haa eğer bu tip motorlardan çokta rahatsız oluosanız gördüğünüz yerde kafanızı motora aksi istikamete çevirir görmezden gelirsiniz..unutulmamalıdır ki zevkler we renkler tartışılmaz...

Öncelikle Fikriniz ve temenniniz için teşekkürü bir borç bilirim.:)
Zevk kavramı kişilere göre görecelidir evet.
Keko damgasını yiyeceğimi düşünmüyorum kanımca. :)
egzozlarını açtırarak iğrenç sesler çıkaran kişilerle bir olmadığımı bilen bilir zaten. :)
Zevkimi, daha doğrusu abimin olan zevkini sundum paylaşıma :)
+ , - görüşlere saygılıyım. :)
Yahu o kadar da zevksiz değilim ki :) :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
plakayı hiç beğenmedim... Zaten kanunlar da beğenmiyor.... :cat: Bu şekilde dolaşmanı ancak kınayabilirim kusura bakma...

Ben ss sevmediğim içn farkları anlayamadım... Ama emek harcamışsın... Emeğe zevklere saygı duyarım heraman... :cat:
İyi günlerde binmen dileğiyle....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar