CBR 600F İçin yan koruma takozu

Merhaba ,
Öncelikle daha önceki açtığım konuları takip edenler için soyliyim cbr600f aldım en sonunda:) en kısa zamanda resimlerinide ekliyeceğim.
Şimdiki sorunuma gelince yanlara koruma takozu taktırmak istiyorum nette araştırdım ama bi bilgi edemedim.Bilgisi olan arakadaşlardan yardım istiyorum nerede taktırabilirim yaklaşık olarak ne kadara mal olur bana daha önce taktıran arkadaşlardan yardım istiyorum .tşkler.

Krenajı delip takılan modelini gördüm, farketmez diyorsan piyasada var, ben delmeden takılan bi model varmış hala onu arıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mototal da bu takozlardan satılıyor fiyatlar biraz tuzlu 100-200€ arasında değişiyor peşinde inidim yaparlar sanırım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bulan bilen varsa haber versin lütfen ben de arıyorum özene sordum dün onlarda varmış ama bu ara tükenmiş yeniden gelecekmiş dediler ama ne zaman gelir allah bilir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yurtdışı fiyatı 50 dolar civarı gibi gözüküyo türkiyede 100 dolar olması normal motoru alınca zaten baştan kazık yemeyi kabullenmiş olmak gerekiyo galiba

Alın o resmi, sanayide yaptırın. Ne o öyle 50 - 100 $? Maliyeti ne ki bunun?
V-Strom 650 motorum için 150 € denilen orta ayağı 20 liraya malettim, yemek dahil.
Uğraşmadım dersem yalan olur ama para kazanmak için de uğraşmıyor muyuz?

pahalıda olsa yaptırmak gerek sonuçta en ufak yan yatmada grenaja bişey olsa kat kat daha fazlasını harcanır

pahalıda olsa yaptırmak gerek sonuçta en ufak yan yatmada grenaja bişey olsa kat kat daha fazlasını harcanır

Çok haklısın yalnız şuda varki kafa grenajını koruyacağını pek sanmıyorum..Yani sürüş anındaki yan yatmalarda bi yararı olacağını sanmıyorum..Yalnızca ayaklıktan kaydığı vakit olduğu yere düşerse koruyabilir kanaatindeyim.Bende kullanıyorum bu takozdan.Güle güle kullan.Koruma takozlarına muhtaç kalmazsın inşallah :wiinkk:

gece gece baya hortlatmış olcam ama kusura bakmayın ::utangac:
arkadaslar gecen gunlerde cok yakın bi arkadasıma 600f aldık motorun daha once ufak bı yan yatması vardı o yuzden grenajında ufak tefek cızıkler var bızde bu cızıkleri abartmak istemiyoruz :cherry: allah korusun ama kotu durumlara hazırlıklı olmak gerekıyo biraz arastırdım 600f icin takozlar grenaj delınmeden takılamıyomus :/ aranızda boyle yada farklı bı ıslem yaptıran varmı?saygılar..

:) Eski konuymuş bende takılması gerektiğini düşünüyorum geçenlerde düştüm kuzenin 600rr ile baya bi faydası var fiyatıda 200 tl civarı ama yapılması gerek bence

gece gece baya hortlatmış olcam ama kusura bakmayın ::utangac:
arkadaslar gecen gunlerde cok yakın bi arkadasıma 600f aldık motorun daha once ufak bı yan yatması vardı o yuzden grenajında ufak tefek cızıkler var bızde bu cızıkleri abartmak istemiyoruz :cherry: allah korusun ama kotu durumlara hazırlıklı olmak gerekıyo biraz arastırdım 600f icin takozlar grenaj delınmeden takılamıyomus :/ aranızda boyle yada farklı bı ıslem yaptıran varmı?saygılar..

Grenaj delinmeden takılamadığını kim uydurmuş yahu? :)
Grenajın şaseye bağlı olduğu noktaya aslanlar gibi takılır koruma takozu.

Kendi motorumun fotoğrafları :
iqza4i.jpg

2n8u3wj.jpg

Birkça tane de link verelim:
http://www.sahibinden.com/honda_600...a_takozu-13WQQaXQQ22823148WQQpXQQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/koruma_ta...evrilere-54WQQaXQQ11628410WQQpXQQdisplayitem?

Grenaj delinmeden takılamadığını kim uydurmuş yahu? :)
Grenajın şaseye bağlı olduğu noktaya aslanlar gibi takılır koruma takozu.

emre abi bunu soyleyen kisi magaza sahibi ve 2004 yılından beri lisanslı olarak motodrag yarışlarına katılıyo ama boyle bıseyı nası soledı bende anlam veremedim dogrusu yardımın için teşekkurler :rendeer:

bu arada motorunun rengine hastayım kendıde cok iyi duruyo kazasız belasız abi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar