cbr 600f için hard yan çanta

Arkadaşlar,
Hernekadar cümlealem dalga geçsede ben 2006 model cbr 600f im için yan çanta arıyorum (hard) k40 veya givi keyless ama aparatları hakkında türkiyede bilgisi olan yok. Bazı (güyaa) büyük firmalara mail attığımdada benimle dalga geçtiler. İnsan çok beğendiği motoru ile yurtdışı seyahatleri için yançanta alamaz mı.

Daha önce istanbuldan bir arkadaşın yaptığını biliyorum hatta resimleri de vardı ama kaybettim. Bilen duyan olursa bir yardım lütfen.....

az önce vfr me kappa k40 yan çanta taktım

kardeş az önce vfr model motoruma kappa k40 modelii yan çantaları başarıyla taktım.ben motorumu 2. el almıştım.aldığım abi kappa çantalarım var önceki motorum fazer di fazere göre kappa demir almıştım vfr ye geçince demirleri bi kaynakçıya götürüp ısıtarak vfr ye uygun hale getirmeyi başarmışlar.motoru bana satınca demirleri de bana verdi.bende kappa k40 model yan çantaları alıp taktım.
www.kappamoto.com adresinden çanrtaları bulabilirsin.cbr a uygun yan çanta takma aparatı varmı tam olarak bilgim yok ama istersen antalya oğuz motor sana bu konuda yardımcı olabilir.
0 (242) 321 56 37 Faks : 0 (242) 321 56 87 Yetkili Kişi : Oğuz Demir Aydın ...
istersen daha ayrıntılı görüşebiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar