- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhaba bu sabah 2001 2. sahibinden 36 binde bir cbr 600f aldım ustammla gittim bana blok olarak güzel olduğunu söledi fakat daha önce hiç açılmamış ne egzantirik nede senkron subap ayarı yapılmamış debriyaj orjinal.Fakat mtorda 8 bin devirden sonra muazzam bir titreme var uyuşturmayı bırakın o devirde kullanmak imkansız gidon kendinden geçiyor titrerken.Amortisörlerde çok az bir yamukluk var fakat boştada titriyor o devirlerde ustam makına güzel bir bakım istiyor diyor sizce bu titreşim kesilirmi kalkıştata bir yığılmama motor gaz verdikten bir kaç saniye sonra yiyor gazı sanki boğuluyor gibi ilk kalkarken yüksek devirde kalkmak zorunda kalıyorum.Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.Bayram sonu egzantirik zincir +gergi senkron subap ayarı+Ön amortisörleri düzelttireceğim+Balans ayarı yaptırıcam+Genel detaylı bir elden geçicek makina şuraya bak dediğiniz bir yer varmı bir fikri olan bayrmda aleti kullanıyor olacağım pazartesi teslim edicem ustama bana çiçek gibi olucağını söyledi bu kilometrede ellenmemiş makina bulmak zor olduğunu söyledi ona güvenerek aldım desem yeridir.Motorun ciddi bir kazası hasarı yok grenajlar haric motor temiz. sadece amortisörde az yamukluk var sola doğru düzeltilicek oda.