CBR 600 F Teknik Yardım :(

Merhaba arkadaşlar.
Bu akşam abim ile birlikte bi gayret motorlarımızı yıkadık sildik temizledik felan. Güle oynaya zevkle yaptık temizliğimizi. Benim 600 F'in aküsü hakkın rahmetine kavuşmaya yakındı zaten bi akü ihtiyacım varı. Neyse benim motor yine marş almadı abimin aküden takviye yapalım dedik. (-) eksi ve (+) kutupları nasıl olduysa ters bağlamışız. Nasıl böyle bi hata yaptığıma hala inanmıyorum ama yaptım :pr: neyse neticede benim motor ne marş aldı ne bişey. Aksine gösterge panelindeki tüm ışık v.s. söndü. Kontağı açıyorum sağlam aküyüde bağlmadım ama hiç bi ikaz lambası yanmıyo :( akü kutuplarını ters bağlamış olmamız motora ne gibi bi hasar vermiştir. Bunun maliyeti nedir bana bi yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ederim

akü 150 desen ki normal zaten, patlayan sigorta 10 ytl 25-30 işçilik ama kesinlikle honda servise git...

hayır sigortalara bakmadım ama bakıcam
akü kesin lazım zaten ama umarım beyne bi problem olmamıştır :S

ana sigorta atmıstır
ve 15 ytl idi
benimki seninkide aynıdır

15 YTL mi :silent: Daha neler yau. Minik minik sigortaları var 600F'in, 50 kuruş yada 1 lira bişey olması lazım. Ben leblebi gibi stokladım sele altına, 15-20 sigortayla geziyorum :mrgreen:

Havalar ısınıyor git gide arkadaşlar. Motor aşırı hararet yaptığında fanınız işlevini yerine getiremez ve düzgün soğutamazsa stop ettiğinizde yine sigortanız atabilir. Otomobil sigortasından ufak ve akşam oldu mu bulamazsınız. O yüzden sizde alın koyun birkaç tane. Yedek gözündeki sigortalarınızı da kontrol etmeyi unutmayın.

RECOKARAP geçmiş olsun.

lastik havalarını kontrol etmelisin bence sorun ordan kaynaklanıyor olabilir :queen::queen:

Seda napcan o kadar sigortayı yurt dışına ihraçmı yapıosun :p

bu arada 600 f lerin aküsü kaç amper?

şimdi sigortalara baktım bende koşarak
ama üzerinde 10 ve 20 yazanlar sağlam yani sigortaların göbeğindeki ince teller kopmamış ve yanmamış. Bide yedek ve üzerinde 30 yazan bi sigorta var fakat bunun takılı olduğu yer nerde yedeği olduğun göre öle b sigorta var ama bulamadım :S

Sigorta kutusunu kapa hafifçe, yerleri ve kaçlık olmaları yerektiği yazar. İlk ana sigortayı kontrol etseydin.

30 yazan sigortanın takılığı olduğu yer neresi peki. O diğerlerine göre biraz büyükçe çünkü

Gidiym bakiym dicem ama 1 yıldır ilk defa birbirimizden uzağız bebeğimle. Serviste bu gece.

Gözümde canlandırmaya çalışıyorum. 30 luk eğer tek ve diğerlerinden uzaksa (diğerleri sıralı duruyor çünkü), o ana sigortadır.

burda biyerde olabilir mi :p

img7774qb7.jpg

img7766er0.jpg

gelio resim düzenliom durun

işte resim

burdaki 10 ve 20 yazanlar sağlam da yedeği olan 30 nerdedir. belki o yanmıştır bulamadım yaaa:(

..............ben hala muallaktayım :S

ewet yanan sigorta 30 olanmış ve onu gizlendiği yerden bulup yenisi ile değiştirdim :) teşekkür ederim yardımlar için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar