Cbr 600 f sport kazasız boyasız sadece 150tl :::)))

Bune be abıcım yazık valla bole elemanlar yuzunden adamlar sıtelere guvenmıyor..Insan bunları bı kontrol eder..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya gerçekten ben de siteden motosiklet bakıyorum. adamın motosikleti ilgi çeksin diye yamaha bilmem ne diye yazmış. açıyosun başka birşey. gıcık oluyorum. bi de uygun fiyatı görüyosun ya, iştahı açılıyo insanın. kusurra bakmayın ama bir keresinde küfür etmiştim.

ya gerçekten ben de siteden motosiklet bakıyorum. adamın motosikleti ilgi çeksin diye yamaha bilmem ne diye yazmış. açıyosun başka birşey. gıcık oluyorum. bi de uygun fiyatı görüyosun ya, iştahı açılıyo insanın. kusurra bakmayın ama bir keresinde küfür etmiştim.

öyle öyle adam cbf 150 2009 model 2000tl 150km yazmış bi sevinçle giriyorum mobilet çıkıyo renault megane II diye giriyorum 95 kartal çıkıyo gerek motosiklet gerekse araba için bi ilana bakmam gerekse hemen sahibindeni açıyodum ama artık gözümden düşmeye başladı bu site 1 değil 2 değil:farao::farao::farao:

Moderatör
Kontrol ve denetleme sisteminiz müthiş olsada böyle zırvalıkları önlemek çok kolay değil. Olur böyle şeyler arada, hemen asıp kesmeye gerek yok değil mi? :)

Kontrol ve denetleme sisteminiz müthiş olsada böyle zırvalıkları önlemek çok kolay değil. Olur böyle şeyler arada, hemen asıp kesmeye gerek yok değil mi? :)

tabi hakılısın bu kadar büyük bi sitede elbetteki çok çok normal böyle şeyler ama şöyle bir örnek vereim binlerce bölümden oluşan bu sitede hergün sabah cbf 150 sayfasını açtığımda yeni gelmiş 10 ilanın 2 si 3 ü aynı şekilde hatalı oluyor üstelik bunlar basit hatalar felanda değil motosiklet bölümünede araba konurmu:mrgreen:
dediğim gibi 3-5 eyw ama bi yerden sonrada :wiinkk::wiinkk::wiinkk::rendeer:

1ouhsh.jpg

İşaretli kısmı tıklayıp, şikayet edin.
1-2 gün içerisinde gerekeni yapıp, cevap veriyorlar. :wiinkk:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sanırım cep numarası ve isimde fake

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar