cbr 600 f oturuş

herkeze merhaba dün çok istediğim motosiklete kavuştum cbr 600f oturuş olarak rahat fakat sağ kolumda çok ağrı oluyo gaz fren kısmı kulandığımda . biraz aşağıda geldi gidonu yükseltme şansım varmı bunlarda nasıl bi ayar yapabilirim bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar varmı yada

Sanırım gidon yükseltme şansınız yok.Ama fren manetinizi bağlantılarından gevşetip aşağıya,yukarıya elinizin rahat edecek şekilde ayarlayabilirsin.Aynı şekilde debriyaj manetinizi ayarlayabilirsiniz.

Eğitim al, sorun kendiliğinden düzelecektir.

Çünkü 600F kadar rahat bir motorda elin, kolun, bileğin ağrıyorsa çok kritik bazı şeyleri yanlış yapıyorsun demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabii ki var. "bar riser" diye aratın... Türlü türlü şekli var. Bir miktar yükseltmek için başka bir şeye ihtiyaç olmaz. Ama çok fazla yükseltmek için debriyaj, gaz teli ve hidrolik borusu uzatmak gerekecektir...

Eğitim önemli ama herşeyin cevabı da değil :) Bu bir ergonomi meselesi. Rahat ama kime göre rahat Honda'nın bazı modelleri iki ayrı gidon seviyesiyle geliyor. Superduke ta gidon 3 santim öne veya arkaya çekilebiliyor.

c3y

Dostum hayirli olsun evet var aparatlar piyasadan arastirip bulabilirsin bu arada kac model kac km de kaca aldin kazasi varmiydi banada bilgi verirmisin bende alicam cunki

Dostum bence senin sürüş pozisyonunda sorun var. Ben de 600f kullanıyorum. Bence çok rahat bir motor.

Dostum hayirli olsun evet var aparatlar piyasadan arastirip bulabilirsin bu arada kac model kac km de kaca aldin kazasi varmiydi banada bilgi verirmisin bende alicam cunki

teşekür ederim 60 binde 2006 model 19 a aldım kazası yok movistar grenajlı belki görmüş olabilirsin ilanlarda insaşalah hayırlısysa alırrsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Dostum bence senin sürüş pozisyonunda sorun var. Ben de 600f kullanıyorum. Bence çok rahat bir motor.

herkez böyle yazınca şüpelendim şimdi bende diğer motosikletere oranla daha rahat olucağğını tahmin etigim icin aldım

Omurga dik kollar gergin değilde, hafif öne eğilerek dirseklerden kolları kırarak sürmek lazım

Daha önce dik oturuşlu bir motor kullandıysan, ilk 1 2 hafta sorun olabilir. Fakat sürekli kendini doğru oturuş ve pozisyona alıştırman, depoyu sıkman, gidonu sıkmaman lazım.

Super Moderator
Bütün vücudunuzun ağırlığını elinize kolunuza taşıtıyor olabilir misiniz? Özellikle fren durumlarında ;) Bu tip motorlara yeni başlayan herkesin ilk şikayeti el,kol bilek ağrılarıdır.(Sizin durum böyle olmayabilir de)

Bu durum genel olarak,yeni motosikletinizi daha önce kullanmaya alışık olduğunuz şekilde sürmeye çalışmanızdan ileri gelir. 2-3 saatlik sürüş sonrasında off bacaklarım çok ağrıyor demeye başladığınızda doğru yoldasınız demektir.

Son düzenleme:

c3y

herkeze merhaba dün çok istediğim motosiklete kavuştum cbr 600f oturuş olarak rahat fakat sağ kolumda çok ağrı oluyo gaz fren kısmı kulandığımda . biraz aşağıda geldi gidonu yükseltme şansım varmı bunlarda nasıl bi ayar yapabilirim bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar varmı yada

teşekür ederim 60 binde 2006 model 19 a aldım kazası yok movistar grenajlı belki görmüş olabilirsin ilanlarda insaşalah hayırlısysa alırrsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

herkez böyle yazınca şüpelendim şimdi bende diğer motosikletere oranla daha rahat olucağğını tahmin etigim icin aldım

Evet biliyorum o makinayi ben grenaj degisik diye bulasmadim ona yalniz 60 bin km cok degilmi hani 19 bin tl
Piyasa gercekten ucmus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar