sen nasıl türkçe dersi gördüğün halde hala yazmayı bilmiyorsan bu motorlarda işte o yüzden. nasıl herşey ders değilse motorda da herşey de cc değil
sen nasıl türkçe dersi gördüğün halde hala yazmayı bilmiyorsan bu motorlarda işte o yüzden. nasıl herşey ders değilse motorda da herşey de cc değil
Motorlar da yazarken da ayrı yazılır çünkü bağlaç görevindedir. Aynı zamanda herşey değil her şey. Adam iyi ki bir soru sormuş öldürün adamı.
Bir düzeltme de benden gelsin o vakit. "türkçe" değil "Türkçe" olacak. Arkadaşın yorumu da gerçekten içler acısı bir ironi olmuş![]()
Arkadaş doğru düzgün birşey sormuş bi dövmediğiniz kalmış.Ben cevabını vereyim o sorduğunuz r25 kadar gitmeyen motorlar kalıbının motoru değiller sorunuzun cevabı bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bence çok gerekli bir konu, motora 20-25 bin tl istiyorlar ama parası kadar gitmiyor işte, o zaman racing havaları katmıycaksın motora.
Arkadaşlar merhaba soru sormak istiyorum
YZF r 25 191 topspeed yaparken cbr 500 cc olmasına ramen neden 187 topspeed? Yad aktm 390 cc olmasına rağme neden 171 max speeed?
Arkadaşlar merhaba soru sormak istiyorum
YZF r 25 191 topspeed yaparken cbr 500 cc olmasına ramen neden 187 topspeed? Yad aktm 390 cc olmasına rağme neden 171 max speeed?