0 düşünüyorsan şubat sonundaki fuardan bişeyler patlatmaya çalış iyi indirim oluyor diyolar
sıfır mı alacaksın fz8 i ?
tecrube az dıyorsunuz 600 cc den bahsedıyorsunuz bence bunlar cok yanlıs bakış açıları... bende 400 cc almanızı yada bı 10.000 km daha 250 yi kullanmanızı tavsıye ederım. cunku bellı suan 250 cc yetmemiş 600 cc alıyım açıyım gazımı demıssınız kendınıze gıbı geldi bana.
al bi 600rr keyfini çıkar bence. gaza gelme kendine dikkat et egitim al kop git
bende cbr250r den sonra r6 veya r1 e geçmeyi düşünüyorum. yamahaların görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor
olmadı 1000rr![]()
bende cbr250r den sonra r6 veya r1 e geçmeyi düşünüyorum. yamahaların görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor
olmadı 1000rr![]()
3.motor olarak r1 istiyorum derken :sunny::santa:
Allahtan sefilin tekiyim de 9 aylık banka kredisi bitene kadar değil motor değişmeyi, ekipmanları bile değiştiremiyorum.
İyi ki CBR250 10bin önüne gelen apaçi almıyor diyordum, iyi ki yüksek hacimli motorlar pahalı da erişemiyorum demeye başladım![]()
Herkese kazasız , belasız sürüşler![]()
Neden bu 4 silindir takıntısı? Neden en büyüğü olsun gittikçe büyüsün kocaman olsun arzusu? Neden en tarz olanı değil? Neden en iyi viraj alanı değil? Neden tek silindiri azıcık sürdükten sonra 800lük 4 silindir? Neden 2 veya 3 silindir tarz bir makine değil? Fazer 8in 600lük racingden daha uysal olduğu fikri de nerden çıktı?
1000rr yeni kasalardan alacaksan süper bi kasa efsane. r1 zaten bişey demiyorum..
ama ikinci el alacaksan çok çok dikkat et apaçiler çok üzüyorlar motorları. haşatını çıkartıyorlar. sürekli 1. viteste yarım debriyaj falan gaz vermeler neler neler. şöyle düşün. keyif için çıkartıyorlar motorları 20bin km deki bir motosikletin 15bin i böyle gereksiz devir yükseltip alçaltmakla geçiyor. ki en iyi ihtimal böylesi. şehiriçinde. haa hepsine böyle demek tabiki olmaz. öyle temiz kullananlar da var. kurunun yanındaki yaşları heba etmemek gerekiyor. ama öyle bakan bi adam da kolay kolay satmaz zaten. denk getirmek lazım o yüzden. hatta ben de düşünmüyor değilim bi ss motosiklet. alırsam sıfır alırım. sıfır alırsam da bebek gibi bakarım. e bebek gibi baktığım motoru da keyfi satmam heralde.