Cbr 250r Sizce Siyahmı yoksa hrc kasamı alınmalı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili dostlar cbr 250 r almayı düşünüyorum 2013 model sizce siyah kasamı yoksa hrc kasamı daha kolay alındıktan sonra satılır 30 bin bütçem var
Hasarsız temiz motorlar buldum 35 bin km civarı kasaya karar veremedim siyah kasanın piyasası nasıl?
Şimdiden teşekkür ederim herkese

"Damını bulup çulunu aramak" deyiminin dile gelmiş hali. Yeşilini al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
.
Dereyi görüp paçaları sıvadık şimdi nereden dereye girsek çıkarken ayaklarımız çamur olmaz diye fikir almaya çalışıyorum.
Fikri olup bilgisi olmayan insanlar gidip yeşillenmiş düşüncelerini farklı konulara saklasın teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siyah guzel de trafikde gozukmez.bence hrc yada turncu repsol ya da sari renk al

Yumurtaları ve toz şekeri bir mikser yardımıyla krema haline gelene kadar çırpın.
Süt, yağ ve rendelenmiş limon kabuğunu ya da cevizi de ekledikten sonra çırpma işlemine bir süre daha devam edin.
Sonraki aşamada un, kabartma tozu ve vanilyayı hazırladığınız karışıma ekleyin.
Tüm malzemeleri mikserle karıştırmaya devam edin. Kek kalıbı ya da tepsinin tabanını tereyağı ile yağlayın.
Hazırladığınız harcı dökün ve üzerini bir spatula yardımı ile düzleştirin.
Önceden 170 derecede ısıttığınız fırında yaklaşık 40-45 dakika pişirin.
Son olarak kekinizi dinlendirdikten sonra damak zevkinize göre süsleyebilirsiniz.

Ben olsam siyah renk tercih ederim,krank mili degisimi olup olmadigini kontrol edin.

Bir tarifte benden olsun.

Misir unlu kek

1 su bardagi misir unu
1 su bardagi esmer un
1 cay bardagi zeytin yagi
1 su bardagi süt
1 su bardagi yogurt
1 cay bardagi eritilmis terayagi
1 cay kaşiği tuz
1 cay bardagi şeker
1 paket kabartma tozu
2 yumurta

Mayonez kivamina gelene kadar derin kapta mix yapilacak

Borcam,tabani hafif teraygi ile ufak dokunuşlar yeterli.

180 derece firinda 30dk kâfi

Afiyet olsun

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)

Üzülerek katılmakla birlikte,

Siyah guzel de trafikde gozukmez.bence hrc yada turncu repsol ya da sari renk al

Repsol tavsiye ederim. Ama genellikle apaçi motoru olarak kullanıldığından turuncuların haşatı çıkmış oluyor.

Trafikte görünür olmak çok önemli evet ve siyahın tozu çok göstereceğini göze batacağını düşünüyorum. Hrc kasa güzel bence ama bence. Piyasa konusunda artık her motorun kendi piyasası var diye düşünüyorum. Zira artık ucuz mal yok.

Kendiniz karar verin sevdiğiniz ve size ait bir seçim olsun. Alınca resim atmayı da unutmayın, hayırlı olsun deriz.

Ekipmanı ihmal etmeden almanız dileğiyle. Tekeriniz düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tarif yazanlar mı dersin boş muhabbete gelenler mi dersin forum amacından sapmış
Soru soranda kabahat

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ne fark eder dışının rengi ben biraz elim düzelsin motoru komple
high-quality-metallic-orange-matte-vinyl.jpg
aha şu renge boyatacağım :D

Siyah cbr250r kullanmış birisi olarak söylüyorum.Siyah çok iyi duruyor sanki daha büyük cc gibi,turuncu daha basit duruyor.Trafikte görünmesi filan demişlerde çok takılma ona trafikte milyon tane siyah motor var.Tek sıkıntısı motoru yıkayıp cilalıyordum,arkamı dönüp bezi bırakıp geldiğimde motorun üstü gene tozdu.Toz ve kir cidden çok belli oluyor siyah motorda.

Motosikleti
Yok
HRC ya da Repsol'un olayi ne? Niye seciliyor? Acikcasi ben motosikletimin uzerinde baska bir firmanin reklami olsun istemezdim.

Ayrica hangisini alirsaniz alin, istediginiz renge boyatabilirsiniz, niye bu kadar dert?

Arkadas tüccar .. Hangi rengi daha kolay satarım demiş almadan.. Siz de gorunurlukten, temizlikten vs. bahsetmişsiniz :) Kek tarifi verince bir de terörist olmuşuz :cherry:

Son düzenleme:
Sevgili dostlar cbr 250 r almayı düşünüyorum 2013 model sizce siyah kasamı yoksa hrc kasamı daha kolay alındıktan sonra satılır 30 bin bütçem var
Hasarsız temiz motorlar buldum 35 bin km civarı kasaya karar veremedim siyah kasanın piyasası nasıl?
Şimdiden teşekkür ederim herkese

knkm bu olay tamamen kişisel tercih bana sorucak olursan siyah dışında motor yapılmamalı ama işler sende bitiyo
cbr 250 de renk değilde asıl yeni kasa cift farlı olanı alman satmanı daha da kolaylaştırır görüntü olarak daha hoş

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Siyah cbr250r kullanmış birisi olarak söylüyorum.Siyah çok iyi duruyor sanki daha büyük cc gibi,turuncu daha basit duruyor.Trafikte görünmesi filan demişlerde çok takılma ona trafikte milyon tane siyah motor var.Tek sıkıntısı motoru yıkayıp cilalıyordum,arkamı dönüp bezi bırakıp geldiğimde motorun üstü gene tozdu.Toz ve kir cidden çok belli oluyor siyah motorda.

reis işin zevki onu temizleme merasimi zaten temizledikçe daha çok temizlemen gerekiyo
temizledikçe kirlenene tek renk sdsdjdj

Topla CRB'lari 6 liradan 7 liradan 8 liradan; neymiş 10 olunca 15 olunca satarmış. Daha çok beklersiniz.

Not: Kek güzeldir, çiğ kek pişmiş kekden daha güzeldir :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Siyah renk motor kullanan biri olarak söylüyorum ne kadar yıkarsanız yıkayın motor pis gözüküyor. En ufak toz gelsin kötü gözüküyor. Temizlik takıntınız varsa Hrc ya da Repsol dediğimiz renkler sizi daha mutlu edecektir. Satış konusunu dert etmeyin, her rengi alınır, rahatlıkla satılır. Motorunuz temizse, fiyatı uygunsa ama siyah renginden dolayı satın almıyorlarsa kendileri kaybeder ama illa ki biri gelir, satın alır.

Siyah motoru daha erkeksi, alfa ve çekici bulsam da gönderinde "siyah kasa mı yoksa hrc kasa mı daha kolay alındıktan sonra satılır" şeklinde bir ibare geçtiği için, HRC diyorum.

Fazladan renk her zaman ilgi çeker, siyah alırsan da kırmızı detaylarla güzel bir motosiklet yaratabilirsin.

.
Dereyi görüp paçaları sıvadık şimdi nereden dereye girsek çıkarken ayaklarımız çamur olmaz diye fikir almaya çalışıyorum.
Fikri olup bilgisi olmayan insanlar gidip yeşillenmiş düşüncelerini farklı konulara saklasın teşekkür ederim

Pek sayın ukala bey.
Zaten bilgi değil fikir sormuşsun. Sekiz yaşındaki R25 ile sidik yarıştırmış apaçi motorunun ilk önce rengine değil, temizliğine, sağlamlığına kazasına, belasına bakılır. Perte çıkmış HRC olanını al, morciverte boyarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar