E5'te tam yardırıp gidilecek yerde Merter yan yola girmek bezdirir.
500 metre sonra İncirli Ömür'ü tavsiye ederim.
Yan yolda E5 ten çık tekrar gir sadece 70-80 metre gidersiniz.
Er6F'in daha güncel modellerini kullanırsan seni mutlu eder. Benim kullanmakta olduğum 2006-2008 kasa Er6F tam patlamaya hazır bomba. Benden 40000 km önce de 2 defa yatak sarmış, krank kırmış. Şimdi yedek parça işi bir değişik. Piyasada sarf malzemesi olarak herşeyi bulabilirsin, lakin kaza yaptın diyelim o zaman parça değişimi olacaksa işin çok zor ve pahalı. Ha gerçi yurtdışından 2 haftada en küçük civatasına kadar getirtebiliyorsun ama haliyle pahalı. Er6F çok atik bir motor ve şehir içinde bisiklet gibi araya dereye girebileceğin kıvraklıkta, yalanım olmasın eski motorum Sym Wolf'ten daha kıvrak geliyor bana şehir içinde. Virajı, dengesi güzel, korkutucu bir motor değil, huyu suyu psikopat değil. 120-140 gibi sabit hızlarda uzun yolda seyredersek benim motor 4,7 lt/100 km yakıyor, normalde de 5-5,5 lt ama devamlı redline gezersen 7'nin bile üstüne çıkarsın. Tabi buarada benim motorun da 82.000 km.de ve bilebildiğim kadarıyla 2 kez içinden geçilmiş ve Allah'a emanet toplanmış olduğunu da unutmayalım.
Ömür eskiden restoranken çok güzel sosisli sandviç yaparlardı.
sene 2006, bir benzinlikte benim scooteri yıkıyorum, R6n ile biri geldi yanıma o da yıkacacak. taa o zaman adam benzin 2.5tl iken 5lt yakıyor ya diye şikayet ediyordu.. ya bu para ne değerliymiş o yıllarda. çeyrek altın 45tl idi.
Sosisli dedinde aklima yillar once iznik gölünun yaninda seyyar tost yapan amca geldi.
Tosta ne kaşar ne sucuk hicbirini koymazdi,el yapimi salça sürerdi,lezzet konusunda duble karişik bile halt etmis yaninda,fena lezzetliydi.tezgahida tertemizdi.her gittigimde duble yemeden dönmezdim.
Yillar sonra takrar gittigimde tezgahi göremedim,oradaki markete sordugumda amcanin hasta oldugunu tezgahi kapattigini ögrendim.
E5'te tam yardırıp gidilecek yerde Merter yan yola girmek bezdirir.
500 metre sonra İncirli Ömür'ü tavsiye ederim.
Yan yolda E5 ten çık tekrar gir sadece 70-80 metre gidersiniz.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım ; herkes bilmez sizin Runner da az manyak motor değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
"Maşallah" dediğimiz 3 gün yaşamıyor be Başkan.
İlk uzun yolumu cbr 250 ile yaptım İstanbul Ordu 930km. Heyecan ve hevesle çıktığım için hiç yorulduğumu hatırlamıyorum. Sonra içimden dedim ki lan ne kadar abartıyorlar şu uzun yol muhabbetini. Daha sonra aynı yolu Xj6 ile gidince yine dedim ki lan ben kendime cbrla ne kadar eziyet ettirmişim![]()