- Konu Yazar
Merhabalar öncelikle.
Yaklaşık 1 hafta önce Honda cbr 250r 2013 beyaz ile kaza yaptım.
Sol gidon yamuldu. Resimleri koyacağım.
Ayrıca grenajlar çizildi doğal olarak.
Birkaç sorum var.
1- Gidonun bu yamukluğu tornacıda vs düzeltilir mi?
2- Grenajları boyatıp tekrar sticker yapıştırsam 0 parça maliyetine mi gelir ? Çizikler derin.
3- Honda nın sitesinde parça fiyatları yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi?
Son olarak , full ekipman ( kask,mont,pantalon,bot,eldiven) olduğum için. Sıkıntısız şekilde atlattım. Ben gayet iyiyim. Lütfen havalar sıcaklamaya başladı diye sizde soyunmaya başlamayın. Çook yumuşacık düştüm korumalar sayesinde.
Son olarak ucu açık eldiven asla kullanmayın. Ve dizlik yerine komple motosiklet pantalonu alın diyorum. Ben çok faydasını gördüm bu kazamda.
Resimler;
Bu Yamulmayan sağ gidon. Farkı anlamanız için çektim.

Buda Yamulan sol gidon.

Şurdaki izin olduğu yerden yamulmuş

Buda çizik olan sol büyük grenaj. Resime bakamyın canlı olarak görünce derin çizikler.

Buda çizik sol arka kuyruk grenajı. Resimde pek belli olmuyor fakat canlı gözle bakınca rahatsız edici çizikler.

Son olarak çizilen alt sakal.

Teşekkürler
Yaklaşık 1 hafta önce Honda cbr 250r 2013 beyaz ile kaza yaptım.
Sol gidon yamuldu. Resimleri koyacağım.
Ayrıca grenajlar çizildi doğal olarak.
Birkaç sorum var.
1- Gidonun bu yamukluğu tornacıda vs düzeltilir mi?
2- Grenajları boyatıp tekrar sticker yapıştırsam 0 parça maliyetine mi gelir ? Çizikler derin.
3- Honda nın sitesinde parça fiyatları yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi?
Son olarak , full ekipman ( kask,mont,pantalon,bot,eldiven) olduğum için. Sıkıntısız şekilde atlattım. Ben gayet iyiyim. Lütfen havalar sıcaklamaya başladı diye sizde soyunmaya başlamayın. Çook yumuşacık düştüm korumalar sayesinde.
Son olarak ucu açık eldiven asla kullanmayın. Ve dizlik yerine komple motosiklet pantalonu alın diyorum. Ben çok faydasını gördüm bu kazamda.
Resimler;
Bu Yamulmayan sağ gidon. Farkı anlamanız için çektim.

Buda Yamulan sol gidon.

Şurdaki izin olduğu yerden yamulmuş

Buda çizik olan sol büyük grenaj. Resime bakamyın canlı olarak görünce derin çizikler.

Buda çizik sol arka kuyruk grenajı. Resimde pek belli olmuyor fakat canlı gözle bakınca rahatsız edici çizikler.

Son olarak çizilen alt sakal.

Teşekkürler