Arkadaslar hepinize merhaba. Tum cevaplari okudum ve baktim ki hondayi yerden yere vuruyosunuz. Basta üzüldüm. Nerden basliyim bilmiyorum. Benim adim husmen yazlali. 21 yasindayim 2 senedir cbr 250r kullaniyorum. 2012 de motorumu tekirdag corlu onur honda bayiginden aldim. Suana kadar sadece sadece 2 kez servise gitti birincisi 1.000km bakiminda ikincisi ise 10.000 km bakiminda. Ikisindede servis cok iyi ilgilendi hoşgeldin kardesin falanlar filanlar her neyse. Bikere ankara seyahatindeyim yolda motorumun ön lastigi patladi bi benzin istasyonundan (opet) lastik tamir seti aldim. Sonra motoru istanbulda gungor motorun servisine gittim sifir bir lastik taktilar. Fatura ucretinde 350 tl yaziyodu ben bunu simdi nasil odicem filan diyince sen bunu motoru aldigin bayiye gotur onlar halleder dediler. Goturdum faturayi aldigim bayiye para odemeden. Sifir lastigim oldu oldu. Bu yazdigim hondanin servisine laf atanlar icin di. Diger bir konuda performans. Yapmayin arkadaslar kolayini bulsaymissin wolf cbr250 fark atar dicekmissinz. 26 beygire karsilik 24 beygir dakikada 10bin devire karsi 12bin devir 173 kilo agirliga 161 kilo. Diger solemek istedigim konuda parca kalitesi. Wolfu hic kullanmadim ama yakindan baya bi inceledim. GrenajlAra dokunuyorum parmaklarimla bi vuruyorum cin mali motor gibi dogru titresim ve zingirdama olmayabilir ama parca kalitesi hondayla yarisamaz cabuk eskicekmis gibi bi yapisi var. Ki olede 2011 wolf cbr yi yan yana koyun wolfun bagzi yerleri kuflenmisken honda fabrikadan ciktigi gibidir. Ben hondayi fanatigi oldugum icin almadim guvendigim icin aldim ki birkere olsun boşa cikarmadi da hemde saglamlik olarak degil servis olarak hatta ilk motoru aldigim günki karsilama olarak cok ilgilendiler sağolsunlar. Dedigim gibi biz honda kullananlar marka fanatigi degiliz. Bence siz honda duşmanisiniz...
görüşlerinize saygım var, honda düşmanı değilim maalesef burdaki bazı arkadaşlar olabilir elbet, düşmanlığı demeyelimde ön yargıları diyelim, hondayı yerden yere vurulduğu söz konusu değildir sanırım, yorumların devamında her ne kadar wolf ünde servisinde sıkıntılar olsada hondanın da servisinde sıkıntıları olduğunu söylemek istemişler arkadaşar, yoksa kimse yerden yere vurmak niyetinde değil.
kaldı ki bende de 4 aydır cbr250r var, tüm hondaların çoğunda cbr250r da dahil egzantrik sorunu var iki ayrı servise gittim ikiside ne bu sesten haberdar nede bir çözüm bulabiliyorlar ama bu ses var, sen duysanda duymasan da var, honda ya mail attım aradılar, istanbul honda artıya yönlendirdiler adam test etti abuk subuk saçma sapan aslı olmayan şeyler söyledi biz bunun için eğitim aldık bu ses şuydan geliyor dedi, gerçek bilgi nedir biliyor musun, izmirde bu sesten egzantrik değiştiren arkadaş bu sesin bir kaç bin km gittiğini daha sonra yine geldiğini biliyoruz, ama servis bu sesten bi haber ! bu nedemek... honda da aslında bi halttan anlamadığı ezbere iş yaptığı çıkıyor ortaya, deseki bana bu ses kronik sıfırda açsan çıkar, 50 000 de de çıkar, ama sorun yaratmaz dese eyvallah diyeceğim, alakasız şeylerden bahsetti ben tamam tamam deyip çıktım geldim... demem oki honda kötü değil ama süperde değil, senin patlak lastiğinide nasıl garantiye sokmuşlar hayret ettim... lastik garantiye girmiyor diye biliyorum ama benim arka lastikte patlaktı şimdi götüreyim sittin sene garantiye sokamam o sana öyle denk gelmiş bana göre. ayrıca wolf ü bir çok kez test ettim, hakkında o kadar az şey biliyorsun ki söylediklerinin aslı yok, yakından inceleme ile söylenecek çok az şey var, 70 000 km boyunca kullananlar en ufak şikayet etmezken sen enteresan kanılara varmışsın, honda kaliteli ama wolf ondan aşşa değil bence, wolf ile cbr yi yan yana koydum bir çok defa wolf daha kaliteli bile geliyor kaldı ki şimdi sana söylemeye üşendiğim bir çok artısıda var ! bunları bilmeden bence yargıya varman yanlış...