derken çiğli çıkışından Karşıyaka istikametine olan yoldan bahsediryorsun galiba
cevabımı yazarken benim motorda cbr 250 ve 1750 km de 100 kiloyum top speed im 150 km /saat bilgin olsun
ben 140 (maksimum 250 metre gerekiyor bu hız için 0 dan kalkarak değil yalnız karıştırılmasın )km ye sırtımda eşşek kadar çantayla (içinde 5 6kilo malzeme var ) ve üzerimde eşofman üstüyle (paraşüt etkisi )rahat çıkıyorum öyle yatmaya falanda gerekmiyor karşı rüzgar olsa bile bu hızlara rahat çıkması lazım
top speed olayına gelirsek benim kilomda üzerimde sağlam mont olsa 165 i rahat göreceğini düşünüyorum üstünü bilemem 145 den sonra isteksiz oluyor makine zaten (top speed denemesi içinde min 700 800 metre düzlük gerekiyor bence )
senin 152 olayına gelirsek sebepleri şunlar olabilir
yeterli mesafe yok düzlük kısa (orası dümdüz yol ama kipaya kadar gerçi ),aşırı karşı rüzgar olabilir ( o yolda yok bildiğim kadarıyla ),sele altına koyduğun bir şey hava filtre girişini kısmen kapatmış olabilir (yaşanmış örnekleri vardır akü garanti belgesi falan kurulama bezi ),lastik havası ,prolink ayarı çok yumuşak olabilir (senin kilonda 4 ü tavsiye ederim ),zincir gevşek olabilir (rodaj bakımında bakılması lazım gerçi ),benzin olabilir ,rodaj yanlış yapılmış olabilir ,motor fabrikasyon hatalı olabilir ,aşırı kalın yağ olabilir az ihtimal
şu an aklıma bunlar geldi başka bir şey gelirse yazarım sonuç olarak top speed in normal şartlar ve kilona göre bence 13 15 km eksik gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
zaten forumda yeterince cbr 250 kullanıcısı var herkes kilosuna göre yazsın da bakalım neymiş son hızları (bence önemlide değil son hız mesele o hızdan 0 a ne kadar kısa mesafede düştüğümüz )