cbr 250r ( bu motor alınır mı )

Merhabalar,
üzülerek eski motorumu sattık. kapora alındı p.tesi satış işlemi var... 6,000 nakit paraya satıldı motorum.

daha fazla nakit olmadığı için ve kredi çekmek istemediğimden senet ile işimi görmeye çalıştım.
6,000 nakit ve 3,5 vadesiz senet ile bu motosikleti alıyorum. satıcı onayladı. kazası vs olmadığını söyledi henüz motoru görmedim.
motoru usta ile kontrol ettikten sonra sıkıntısı yoksa eğer,
ne dersiniz alınır mı ?
alınır diyorsanız yarın kapora bırakıp p.tesi günü hemen alacağım.

ilan budur ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-motogolden-2012-cbr250r-fiyat-dustu-gorulmeye-deger-186294746/detay/

Simdi cbr 250 gibi altin kiymetinde cok tercih edilen bir motoru kimse senetle sepetle vermez..bu iste bir hirtlik var dikkatli olun..

Hocam motoru servise götür expertize sok mutlaka ne var ne yok döküyorlar bir de vadesiz senet nasıl oluyor basına iş gelmesin

vadesiz senet derken vade farkı yok. muhtemelen 6 aylık bir senet yapacağız 3,5 tl sini. bayi olduğu için firma adını yapmayı planlıyoruz.
honda bayiye gösterip bilgisayardan kontrol etireceğim herşeyini.
peki siz 9,5 TL yi uygun görür müsünüz motora?
saygılar :)

manetler ve elcikler değiştiyse mutlaka kazası vardır dikkatli alın derim.

Arka jant boyalı - manetler - elcikler değişik - ön çamurluk rengi böyle bir orjinal CBR görmedim - üzerinde'ki lastiklerin ne olduğu belirsiz hani takalımda satılsın diye takılmış sanki özellikle ön lastik - fiyatıda uygun bu fiyata kimse kimseye düzgün CBR vermez :wiinkk:

Ben bu lastik desenlerini bir yerden hatırlıyorum.cst marka(CESET) bunlar sanırım aman diyim öyleyse almayın kaza kaçınılmaz olur.Heleki cbrda çok daha kötü olur.IRC ise bir nebze iyi sayılır.

Hocam para ekleyebiliyorsan, forumun aktif kullanıcılarından Koraycbr nickli arkadaş 2014 modeli satışa koymuş. İlk motoru değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2014-repsol-cbr-250-r-6750-km-kazasiz-194017264/detay

Bir bak istersen.

kazası olmadığını söylerler fakat elcik manetler değişmiş bir tuhaflık var gibi plakadan sorgulattınız mı

Muhtemelen motosikleti daha cabuk satabilmek icin aksesuarlarda deisiklik yapmislar kirmizi camurluk olayini anlamis deilim ne alaka yani :) birde 17000 km alinca bi bakima giricek lastiklerde denildigi gibi kotuyse onlarinda masrafi fln fiyat yukselicek bence bunlarida gozonunde bulundur biraz daha fazla verip daha az masraf edicegin makinelere yonelmeni isterim ama secim senin tabikide :)

Alınmaz cbr250e o para çok kardeşim zaten cbr125 kullanmışsın oda tek silindir buda tek silindir bi tek hacimleri büyük çift silindirli güzel bi motor al 7-8-9 milyara güzel ninja 250 ler var cbr250 ye göre sesi daha iyidir gidişi daha iyidir herşeyiyle +sı vardır ninja nın

Benim cbr'den en çok korktuğum şey bildiğim kadarıyla aliminyum şasi ve bilindiği üzere aliminyum şaside en ufak kırık çatlak bile düzeltilemiyor.Yani kazası var gibi o motorun bence şasiyi muhakkak kontrol ettir.

Merhabalar,
üzülerek eski motorumu sattık. kapora alındı p.tesi satış işlemi var... 6,000 nakit paraya satıldı motorum.

daha fazla nakit olmadığı için ve kredi çekmek istemediğimden senet ile işimi görmeye çalıştım.
6,000 nakit ve 3,5 vadesiz senet ile bu motosikleti alıyorum. satıcı onayladı. kazası vs olmadığını söyledi henüz motoru görmedim.
motoru usta ile kontrol ettikten sonra sıkıntısı yoksa eğer,
ne dersiniz alınır mı ?
alınır diyorsanız yarın kapora bırakıp p.tesi günü hemen alacağım.

ilan budur ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-motogolden-2012-cbr250r-fiyat-dustu-gorulmeye-deger-186294746/detay/

Başkan bencede vazgeç. Ucuz etin yahnisi ne olur bilirsiniz. Değişeni var ama akılda kalan sorular çok oluyor bi arkadaşında dediği gibi zaten o motoru alıcaksınız bir kaç güne tekrar sıkılıcaksınız diye tahmin ediyorum 2 katı bir performans aman aman denilmez ki hele bence o motor ile hiç denilmez gibime geliyor temizini bulmaya çalışın şahsi fikrim tabikide bu.

Alınmaz cbr250e o para çok kardeşim zaten cbr125 kullanmışsın oda tek silindir buda tek silindir bi tek hacimleri büyük çift silindirli güzel bi motor al 7-8-9 milyara güzel ninja 250 ler var cbr250 ye göre sesi daha iyidir gidişi daha iyidir herşeyiyle +sı vardır ninja nın

7 - 8 - 9 milyara üstünden ölü çıkmış - şasi ikiye bölünüp toplanmış ninja anca alırsınız :)

2 tane cbr 250 eskitmiş biri olarak ilandaki motosiklet için görüşüm olumsuz.
Bu kilometredeki cbr 250'nin fren balataları,zincir dişli,filtreler,buji vs bakımları gelmiştir,gelecektir.
Lastikleri,elcikleri gerçekten kötü ve fiyatta normal değil.Kıyaslama yapmanız açısından geçtiğimiz hazıran ayında 2012,3000 km de Cbr'ımı 10.500e verdim.Sizde gereken masrafları yaptığınızda aynı fiyatlara ulaşıyorsunuz.Hayırlısı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 2013 model 7800 kmde cbr 250 yi 1 ay once 10 bin liraya aldim kazasiz boyasiz.birde bisey dikkatimi cekti benzin deposu 2013 oncesi motorlar mavi renkti yanlis bilmiyorsam bu niye beyaz?

motorun hem bakım zamanı gelmiş hem de muayene zamanı gelmiş, o yüzden fiyat size uygun gelmiş olabilir, ancak masraf çıkaracak gibi duruyor.

Kimsenin günahına girmeyeyim ama şirinevler esnafindan motor alırken biraz düşünmek lazım bana hiç güven vermediler şimdiye kadar

geçen sene 2012 8 binde motorumu 9500'e satmıştım vay be. hevesini anlıyorum ama bekle bence senet sepet işine girip kaçırılmaması acele etmeni gerektiricek bi motor değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar