CBR 250R AND SJ1000

video çektikten sonra ado premiere gibi bir ğorgram ile video yu açın
güzel bir sizi tanıtıcı videoyu tıpkı altın elibeli adam girişi gibi başına ekleyin
her zaman kullanacağınız bir giriş müziği seçin ve değiştirmeyin
videonın ilk fameine video içinden can alıcı bir frame koyun
gerekirse video üzeine yazı yazmaktan ve videoyu durdurmaktan çekinmeyin
kasktaki kamerayı çok oynattığınız bölüm varsa silin orayı
trafikta bekleme sürelerini çıkarın sadece güzel ve anlamlı bölüm sunun

abi amatörce takılıyodum ben sen profesyonel ip uçları verdin birden :)
ado premiere ye hemen bakıyorum ama :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

1 batarya ile 1 saat kayıt yapabilirsin bende 3 adet batarya var şu anda

Görüntüler harika, çok hoş beğendim çekim kalitesini felan zevkle sıkılmadan izledim ellerine sağlık güzel olmuş fiyatına göre çekim kalitesi iyi. Su altı çekimlerini merak ettim ama bulamadım youtubede felan farklı bir video buldum. Aldığınızda paket içersinde çıkan ürünler merak edenler için videoyu izleyebilir yanında birsürü aparat gönderiyorlar biisklet için tutunda su altı çekimlerine kadar

Herkese merhabalar sj1000 kameramı 1 hafta önce aldım elim alçıda olduğu için sürmeye cesaret edememiştim. 2 gündür bir cesaret sürdüm motoru elim düzeldiği için zaten videoları çektikden sonrada alçı çıktı. Motor tecrubem çok fazla olmadığından videoları izledikten sonra tavsiye verirseniz sevinirim :) eleştiride olabilir tabiki :p Uzatmadan videoları sizlere sunayım;

Deneme 1 ;
http://www.youtube.com/watch?v=du8NO0OzP4M

Deneme2;
http://www.youtube.com/watch?v=8eJhUh8DZ_E

videoları tam formatında koyamadım sanırım adminlerden biri ayarlarsa çok mutlu olurum :)

sonra isterseniz like yada abone ol gibi butonlara basarsanız sevinirim :mrgreen: :mrgreen:

başarılı videolar tebrik ederim :)

özel mesaj attım size okudunuz mu acaba?

videolar başarılı ama merak ettiğim bişey var bendemi öyle yoksa ses çok derinden mi geliyor, videolara dokunduğun sesler çok net ama motor gaz verme sesleri felan çok derinden az geliyor neden

Kaskın yanina nasil taktin?

Buna benzer bir parça olması lazım vantuzlu.

Emme+Montaj+Dirsegi.JPG

İzmir İl Temsilcisi
paylaşım için teşekkürler.

Kendi Gezim için kamera arıyordum fiyat-performans açısından çok hoşuma gitti.

Bende alacagım sanırım :cat:

paylaşım için teşekkürler.

Kendi Gezim için kamera arıyordum fiyat-performans açısından çok hoşuma gitti.

Bende alacagım sanırım :cat:

sahibinden'de 275 liraya satıyor biri sıfır kutusunda. Ben 74 dolara (161 TL) aldım bugün. İnşallah kazasız belasız elime ulaşır. 160 lirasını riske atmak istemeyen 275 liraya tr'den alabilir.

Ek bataryaları ne marka ne model? Nerden sipariş verebilirim?

İzmir İl Temsilcisi
Aliexpress'den daha evel alışverişte bulundum güvenilir sitede satıcılar bazen üçkagıtcı çıkabiliyor.

Örnek aldıgım eldivene 2 tane sag el koymak nedir :) çöp oldu . misal.

Bu arada 100 dolar üstü aliexpreesten alışveriş yaparsak bir problem olurmu ? hediye paket yada fiyatını satıcı düşük gösterse işin içinden çıkabilirmiyiz ?

Hocam o parçayı 22 liraya satıyolar şaşırdım :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

aliexpress'e ben güvenemedim dx'den alıyorum ben daha güvenilir geliyor bana. Bu arada kaska 3m yapıştırıcı ile yapıştırmıştım ama düştü kameram :( şu anda bir yer bulup yaptırmaya çalışıyorum aslında yaptırabileceğim bir yer bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim :( Birde bu kameradan birçok kişide varmış sanırsam sizler kaska nasıl ve neresine yapıştırdınız kamerayı acaba kameramı yaptırabilirsem farklı bir şekilde monte etmem lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

ekstradan batarya bu şekilde aldım bir sorun çıkmamıştı.

http://dx.com/p/sj1000-replacement-...er-resistant-camera-black-238547#.UwvUeuN_v_E

Ben anlamadim ses konusu normalmi arkadaslar ses cok derinden gelmiyormu ayarimi var harici sungerli nedir neden sesi o sekilde kaydediyor bilgi verecek kimse varmi valla merak ettim..

Aliexpress'den daha evel alışverişte bulundum güvenilir sitede satıcılar bazen üçkagıtcı çıkabiliyor.

Örnek aldıgım eldivene 2 tane sag el koymak nedir :) çöp oldu . misal.

Bu arada 100 dolar üstü aliexpreesten alışveriş yaparsak bir problem olurmu ? hediye paket yada fiyatını satıcı düşük gösterse işin içinden çıkabilirmiyiz ?

50 $ göstersin satıcı konuşursan sorun olmaz direk gelir eline.75 $ kargo dahil fiyatı ve üstü için vergi ödersin.

Kamera sahibi arkadas ilk sayfalarda sorular sordum gormedin galiba onlara cevap verirmisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar