CBR 250R 2014

Arkadaşlar cbr 250r yeni kasa orjinal egzoz görüntüsünü bozmak istemiyorum acaba egzoz'da ne gibi bir uygulama yapılabilir sesi birazdaha tok çıkarmak için ?:bestmt:

Orjinal sesi çok güzel bence bozmayın yakıtınızda 14-15 tl/100kmden 20 lira üzerine çıkacaktır abartmıyorum...
edit:aslında sorduğunuz sorudan farklı bi cevap verdim kusura bakmayın lakin deneyimle sabit bir tecrübedir :)...

Kendi görüşüm bende de 125'lik yamaha var. İşte sesi yok sesi yok deyip duruyorlar. Taktırmayı düşündüm fakat sonradan da şu kanıya vardım. Mühendisler uğraşıyor o motora en uygun egzosu zaten yapıyor bırakın bozmayın. Mühendisler sessiz çalışsın diye uğraşıyor bizde ses almaya :)

Abow. Hiç bulaşma. Hem benzin sarfiyatı artar. Hemde sesi beğenmessen yeni egzos alman gerekebilir.

Kendi görüşüm bende de 125'lik yamaha var. İşte sesi yok sesi yok deyip duruyorlar. Taktırmayı düşündüm fakat sonradan da şu kanıya vardım. Mühendisler uğraşıyor o motora en uygun egzosu zaten yapıyor bırakın bozmayın. Mühendisler sessiz çalışsın diye uğraşıyor bizde ses almaya :)

arkadaşım bu forumdan burak, sizin motora tiger takmış baya hoş sesi. Bu arada mühendisler en uygun egzosu takmaya uğraşmıyolar, CO2 emisyon değerlerine uygun egzosu takmaya çalışıyorlar.Bir hayli ağır oluyolar zaten.

Lutfen bagirta bagirta giden egzoslardan takmayin. Biliyorum trafikte farkedilmek icin faydali ama ozellikle aksamlari ve geceleri cok bolca beddua ve kufur yiyor bu arkadaslar. Gecenin bir yarisi ortaligi yikan motor egzos sesi milleti yataginda ne rahatsiz ediyor biliyorlar mi acaba?

Tak sevgili kardesim interneti youtubeyi tara en cok hangisi bagiriyor, en cok hangisi daha cok hayir duasi aldiriyorsa onu tak. Hem hayir duasi alirsin, hem cuzdanin, hafifler hem kulaklarin bayram eder... ;)

Tamam işte hocam bende öyle diyorum güzel ses çıkaran egzos takıyorlar demiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar