CBR 250 R Street Fighter

Uzun bir ardan sonra tekrar merhabalar.

Bu kez yeni bir proje ile, herkesin bildiği ve çok popüler ama bir o kadar da güzel (zevkler ve renkler tartışılmaz elbette) bir modelle oynuyoruz.

Uygun fiyata sigortadan ağır hasarlı(!) olarak aldığımız CBR250R' ı olabilecek en basit ve güzel şekilde kullanılır hale getirip sokaklara geri döndürmeye niyetlendik.

Neler yapıyoruz, plan nedir, nasıl yapıcaz ve kaça mal olacak... hep birlikte görücez.

Keyifli seyirler.

CBR 250 R Street Fighter Bölüm 1

Kanaldaki videolara baktım hazır ol eleştiri geliyor, onca emek veriyosun bişi yapıyosun videoya cekiyosun atıyosun ama videolara ve sosyal mrdya kısmına hiç ama hiç önem vermiyorsun madem öyle niye atıyosun ? Güzel akışınfa giriş gelişme sonuç şeklinde bir video olsa , kapak fotografınıda video içeri ile ilgili dikkat çekiçi bi kapak yapsan bolbol etiket atsan güzel izlenmeler yorumlar , yorumlardan fikirler , fikrilerden kişiler çıkar. Hani yapıyosun zaten bunlara dikkat ederek yapki deysin , merakla beklıyorum bakim cıbırdan ne cıkcak

Kalıp hazırlayıp cbr 250r ın kafasını aynı ducati v4 sf de olduğu gibi minimal halde fiberden yaparsanız ve yan grenajları radyatöre yakın öne doğru uzayan agresif bir goruntu verecek şekilde modifiye ederseniz birde arka kuyruk grenajını ve plakalığıda benzer şekilde kesip fiber kullanarak sipsivri hale getirirseniz mükemmel bir sf elde edersiniz aslında, bu sadece bir fikir eminim her şekilde gayet güzel olacak ve bizi kendisine hayran bırakıp helal olsun dedirtecek. Kolay gelsin, başarılar.

Kanaldaki videolara baktım hazır ol eleştiri geliyor, onca emek veriyosun bişi yapıyosun videoya cekiyosun atıyosun ama videolara ve sosyal mrdya kısmına hiç ama hiç önem vermiyorsun madem öyle niye atıyosun ? Güzel akışınfa giriş gelişme sonuç şeklinde bir video olsa , kapak fotografınıda video içeri ile ilgili dikkat çekiçi bi kapak yapsan bolbol etiket atsan güzel izlenmeler yorumlar , yorumlardan fikirler , fikrilerden kişiler çıkar. Hani yapıyosun zaten bunlara dikkat ederek yapki deysin , merakla beklıyorum bakim cıbırdan ne cıkcak

Ben de böyle düşünüyorum. İçerik olarak milyonlara değilse bile iyi bir kitleye hitap eden videolar var. En azından thumbnail olarak hazır giriş introsu yazı görseli, başlık yerine video içeriğiyle alakalı bir görsel olsa daha çok seyredilir. Giriş introsu olarak da ücretsiz olarak bu forumdan bile bu introdan iyisini yapacak birileri çıkacaktır, düşük ücretlere bionluk vs sitelerde de giriş animasyonu vs birşeyler yaptırılabilir.

Tabi bu yutup işini ne için yaptığınız mevzusu var. Amaç çok izlenme, para kazanma olmasa bile çok az özenilirse seyir zevki olarak çok daha iyi videolar çıkacaktır. Benzer içerikli yabancılarda binlerce aboneli kanallar var. Neden Türkiye'den de olmasın.

Yorumlara hazırım, iyi kötü fark etmez. Yorumunuz için ise ayrıca teşekkürler. Ancak daha önceki bazı konularda da belirttiğim gibi amacım seğredilme sayısı veya abone arttırmak değil. Sadece kendisine örnek kaynak arayanlara iyi kötü fikir verebilmek adına, küçük ve kötü çekilmiş de olsa bir fikir verebilmektir. O yüzden videoların tamamen keyfi çekildiğini, "-Abi, bunları yapıyorsun da millet de bir görsün belki faydalanan olur" diyen bir arkadaşım nedeniyle sosyal ortama yüklendiğini unutmayalım :wiinkk: Yoksa sadece tek bir siteye de yüklemek aptallık olurdu :cherry:

Arzu ettiğiniz gibi kompozisyon bir video olması pek mümkün değil, ne de olsa proje tamamlanmadı. Ancak bu sözümü unutmayın; sizin için önceki bitmiş bir projenin kompozisyon videosunu hazırlayıp yükliycem :cat: Dediğiniz bir yerde doğru, sonuçta bir işin yapılışını uzun süre izlemektense en azından neymiş ne olmuşu göstermek daha verimli olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Şu egzoz işini ducati gibi yapsanız efsane olur

Egzoz işine bu sefer pek karışmak istemiyorum, malum muayenede sorun yaşamak canımı bu kez çok sıkabilir. Ama örnek bir iki resim verirseniz... kim bilir belki bir denerim :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

Hocam senin de yüzünü gördük ya ölsem de gam yemem artık

Niye öyle diyorsunuz, daha önceki bir(Rakkamla "1") videoda da vardı :p

Hocam kolay gelsin. Şuan cbf150 videolarınızı izliyorum :D. Çok güzel valla. Keşke kameranız ve ışığınız biraz daha güzel olsaymış. Bu projeleri daha net ve akıcı izlemek isterdim şahsen.

Abone oldum. Güzel bir içerik olacağa benziyor. Prodüksiyona biraz emek harcarsanız yürür gidersiniz 🙂

yav o değil de
bu nasıl bir sakinlik abicim?

yeminle delirirdim sinirden. maşallahın var. ben de kendimi sakin sanırdım. bir de üstüne kaçtığını görsem sinirim içimde patlar daha da sinirlenir çıldırırdım. gerçekten çok saçma bir kaza.

neyse konu çarpıtılmasın ben de takip edicem bakalım nasıl bir şey olacak

Son düzenleme:
Valla helal olsun, bir gün ben de bu sakinliğe ulaşırsam kendimi toros dağlarının tepesine zincirleyip nirvanaya ulaşmayı bekleyeceğim.

Artçının iyi olduğundan emin olduktan sonra kaçanın arabasını kurşunlamak, kaportasında kasaturayla soyut resim çalışmak üzere peşine takılırdım büyük ihtimal.

Rabbim böyle dengesiz puştları tez vakitte yanına alsa da biz rahat etsek bari yeryüzünde.

Tam ekipman olmanın yararları, sizi bilmiyorum ama artçıda anlık şok hariç pek bir şey yok gibi. Geçmiş olsun tekrardan.

Motosikletle alakalı olarak da fiber, kalıp işine girilecekse MV agusta'nın brutale 1000RR'ın çok keskin, çok agresif bir tasarıma sahip. İyi bir tasarımcı ve kalıpçı ile harika parçalar çıkartılabilir bence. Özellikle sele, kuyruk, kafa tasarımları çok iyi.

Son düzenleme:
yav o değil de
https://www.youtube.com/watch?v=zStsIYF8fo8
bu nasıl bir sakinlik abicim?

yeminle delirirdim sinirden. maşallahın var. ben de kendimi sakin sanırdım. bir de üstüne kaçtığını görsem sinirim içimde patlar daha da sinirlenir çıldırırdım. gerçekten çok saçma bir kaza.

neyse konu çarpıtılmasın ben de takip edicem bakalım nasıl bir şey olacak

Zaten durmadı, hatta gaza daha da fazla basmayı ihmal etmedi kaçarken. Duran araçlar kazayı görüp de yardım etmek isteyen diğer vatandaşlar. Allah hepsinden rağzı olsun diyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Valla helal olsun, bir gün ben de bu sakinliğe ulaşırsam kendimi toros dağlarının tepesine zincirleyip nirvanaya ulaşmayı bekleyeceğim.

Artçının iyi olduğundan emin olduktan sonra kaçanın arabasını kurşunlamak, kaportasında kasaturayla soyut resim çalışmak üzere peşine takılırdım büyük ihtimal.

Rabbim böyle dengesiz puştları tez vakitte yanına alsa da biz rahat etsek bari yeryüzünde.

Tam ekipman olmanın yararları, sizi bilmiyorum ama artçıda anlık şok hariç pek bir şey yok gibi. Geçmiş olsun tekrardan.

Motosikletle alakalı olarak da fiber, kalıp işine girilecekse MV agusta'nın brutale 1000RR'ın çok keskin, çok agresif bir tasarıma sahip. İyi bir tasarımcı ve kalıpçı ile harika parçalar çıkartılabilir bence. Özellikle sele, kuyruk, kafa tasarımları çok iyi.

İkimizde de bir sorun yoktu. Dediğiniz gibi, full ekipman olmanın avantajı diyelim. Bu video ile ilgili forumda konu da vardı, o konu içeriğinde ekipmanların tek tek durumunu gösterip yorumlamıştım. Bir hafta kadar sağımız solumuz ağrıdı, o hafta içinde ekipmanlar yenilendi ve hayatımıza kaldığımız yerden hiçbirşey olmamış gibi devam edebildik. Hatta kazadan sonraki gün her ikimiz de işe gittik. Kazanın 110km/h ile gerçekleştiği ve trafik koşulları da düşünülürse ekipmanın önemi daha da netleşiyor.

Bu bölümde küçük tamiratlara devam ediyor ve istenmeyen birkaç küçük sürpriz ile karşılaşıyoruz. Masraf biraz olsun artıyor ama proje ilerliyor. İyi seyirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar