CBR 250 Lastik Alıcam Kısa bi yardım ??

Merhabalarr,
CBR 250 için lastik bakıyorum ve Rosso 2 de karar kıldımLastikdeposu.com da fiat uygun acaba bu siteden alışveriş yapan var mı?
Yada İzmirde yaşıyorum İzmir için lastikçiden alıp taktırmak (belki 100TL fazlasına) daha mı mantıklı ?

İlk konum ilk sorum arkadaşlar bi yanlışımız olduysa affola.

100 lira fazla verip lastikçide taktırmak daha mantıklı çünkü balansını yapıcak eğer sen internetten alırsan takma parası ve balans için 100 liranın fazlasını ödüyeceğine eminim.

Bayraklıda buz motora fiyat için bi telefon aç sçkme-takma ne olur... lastikdeposu güvenilir bir site sorun yaşamamıştım

Balans o kadar 100 tl edecek bişey değil.Lastiğin yanağındaki boyalı noktayı sübabın olduğu yere denk gelecek şekilde taktığınızda sorun kalmıyor.
Hasarsız jantta gereksiz bence.Benim motorda rosso 2 taktığımda kurşunlara bile gerek kalmadı söktüm.
Sökme-takma araba lastikçisinde 20 tl.
O siteden yana problem yaşamadım,çatlak çıkan lastiği anında garantiden değiştirdiler.

Aynen hem motolastikten al hem de orada tak. Eski Ulusoy tesisleri şuanki Sabah gazetesinin karşısı. Tabiki 10 sene oldu yerler değişkenlik gösterebilir. En kötü adliyenin karşısı denize doğru in biraz :)

1 ay önce aldım Michelin pilot street.
Gayet güvenilir site.
Geçen sene sadece arka lastiği 550tl ye alıp 50 TL de balans ve takma parası vermiştim aldığım yere üstelik, 1 ay önce takım olarak 630tl idi 6 taksit yaptım 670 TL oldu, arada kampanya yapıyorlar takip etmek lazım.

Motolastik hem sökme-takmada hem de lastikte diğer yerlerden daha pahalı. İsmini satıyor biraz

Merhaba, Bende 1 Hafta önce motorsikletime dediğiniz siteden lastik aldım.[Michelin Pilot Street] Fiyatlar gayet uygundu.

Yalnız anlamadığım, Lastikler 2017 üretim. Ön 28-17 Arka 38-17. Ön lastik Made in Tayland, Arka Made in Serbia[Sırbistan] yazıyor. Ama lastikler de bir problem yaşamadım, Gayet iyi tutuyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar