Cbr 250 ile İstanbul-Mersin 973 km (videolu)

o kadar yol yapmışsın 4-5 dk lık video ,bence biraz kısa olmuş ,yalnız görüntü harika olmuş,o kask kamerasından bende alacam ama para istiyorlar ,yok anasına satayım hayırına al şu kask kamerasını diyecek,bir gün benimde olur inşallah...

Uzun olursa sıkacağını düşündüm sonuçta otobanda gidiyorum hep aynı yol :) Şöyle güzel virajı yeşillikli bir uzun yol yaparsam daha uzun koyarım :)

Tebrik ediyorum güzel bir gezi yapmışsın artı videoda bayağı güzel hazırlanmış...

Uzun olursa sıkacağını düşündüm sonuçta otobanda gidiyorum hep aynı yol :) Şöyle güzel virajı yeşillikli bir uzun yol yaparsam daha uzun koyarım :)

Bence de uzun olsa sıkabilirdi tam tadında olmus. Bu kadar güzel olduğu için uzun olmasını istiyor insan ama böyle daha iyi. :D

Güzel bir gezi ve paylaşım yapmışsınız teşekkürler .. kamerayı kaskın yanınamı omuzamı nerye taktınız çok merak ettim ve kameranın markasını

güzel gezi olmuş, tebrikler. otoban dan çıkarken kaçak geçiş sinyali sizin içinmi çaldı?:)

Herkese teşekkür ederim kaçak geçmedim aslında hgs kalmamış içinde ondan öttü gelince yatırdım :) Bu arada kamerayı kaska taktım markası gopro hero 2

Son düzenleme:
Çok iyi ya hep istemişimdir böyle uzun yolda motorla gitmek bakalım Allah inşallah bizede nasip eder :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar