CBR 250 Alsammı ?

15 bin tl param var cebimde şuan.Cbr 250 2014 model 30-35 binlerde motorlar var malum sitede çok fazla hırpalanmamış sizce alınırmı yoksa daha farklı model alınabilir mi ?
Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Bu arada sevdiğim motor tarzları racing,naked,chopper.Zaten bu paraya uçan kaçan motor alınmaz ama rahat 120-130 yapsın yeter.

Son düzenleme:
Ben olsam gözüm kapalı KTM RC250 alıp geçerdim. Değil cbr'dan r25ten bile gömlek gömlek üstün bir motosiklet.

O paraya 35binden çok daha düşük kmde 14 model üstü CBR'lar bulabilirsiniz, bence iyice araştırın ve evet, CBR 250 alabilirsiniz.

Ben olsam gözüm kapalı KTM RC250 alıp geçerdim. Değil cbr'dan r25ten bile gömlek gömlek üstün bir motosiklet.

Bunu çok dillendirmeyin, gülerler sadece. Tamam kaliteli bir motosiklet ancak abartmayalım.

Süspansiyon ve özellikle frenlerde R25 den daha iyi bir motosiklet RC ki sürüş zevkini ve güvenlik unsurunu arttıran iki özellik bunlar. Benim için performans ve tasarımdan önce geliyor. O açıdan söylenmiş olabilir yukarıda.

CBR alınır. Ben memnunum. Tek eksiklik hissettirdiği zaman uzun yoldaki hafif güç eksikliği ve titreşimi. Bir de frenleri güven verse de ABS olsa tadından yenmezmiş.

Süspansiyon ve özellikle frenlerde R25 den daha iyi bir motosiklet RC ki sürüş zevkini ve güvenlik unsurunu arttıran iki özellik bunlar. Benim için performans ve tasarımdan önce geliyor. O açıdan söylenmiş olabilir yukarıda.

CBR alınır. Ben memnunum. Tek eksiklik hissettirdiği zaman uzun yoldaki hafif güç eksikliği ve titreşimi. Bir de frenleri güven verse de ABS olsa tadından yenmezmiş.

İkisinin birbirine göre iyi ve kötü özellikleri olabilir, söylediğiniz gibi RC'nin amortisörleri daha kalitelidir, alt devirde daha çok tork verir. R25 yüksek performans verir, yaygın parça ve servis sağlar, fiyatları RC'ye göre daha uygundur, 2. el piyasası çok daha yüksektir, göreceli ama bence tasarımı daha iyidir.
Bunca şey varken acaba RC'yi "gömlek gömlek" üstün kılan nedir? Söylediğim gibi, buna sadece gülerler.

İkisinin birbirine göre iyi ve kötü özellikleri olabilir, söylediğiniz gibi RC'nin amortisörleri daha kalitelidir, alt devirde daha çok tork verir. R25 yüksek performans verir, yaygın parça ve servis sağlar, fiyatları RC'ye göre daha uygundur, 2. el piyasası çok daha yüksektir, göreceli ama bence tasarımı daha iyidir.
Bunca şey varken acaba RC'yi "gömlek gömlek" üstün kılan nedir? Söylediğim gibi, buna sadece gülerler.

R25'in piyasası daha hızlı bu doğru fakat RC 2.el de daha ucuz ilanlara bakabilirsiniz. Ayrıca ABS standart RC ile aynı paralarda ki R25'lerde ABS yok. Süspansiyonlar WP, frenler zaten R25ten iyi keza malzeme kalitesi de r25ten iyi. Sürüş zevkine gelirsek bence virajlı yollarda r25ten hem daha zevkli hem de daha performanslı. R25in üstün olduğu 2 konu var çift silindir olması ve sesi onun haricinde rc hemen hemen her konuda daha üstün. Tasarımı saymıyorum çünki göreceli bir kavram. Ayrıca top speed konusuna gelirsek arada dağlar yok. R25in göstergesi gps'e göre +20km/h fazla gösteriyor bu değer ktm de ise +3km/h.

hocam ben 3 sene cbr kullandım. eskiden iyiydi hoştu ama artık malesef piyasa motoru oldu. nerde apaci varsa altında cbr, her türlü kusuru gören motor oldu. temizini bulursan al. ama benim sana yavsiyem

2016 ABS KTM RC 250
VEYA NINJA 250SL

2.cbr 250 motorum 2014 model 43 binde aldım 47 binde şuanda. Önemli olan temiz kullanılmış, bakımları zamanında yapılmış bilinçli kullanıcıdan almak. 10 bin kmde yıpratılmış ne motorlar gördüm.

Demek istediğim de o işte. Bakış açısına göre değişir. Siz buna gülersiniz. Ben de R25 e kaliteli diyene gülerim mesela. Zevkler renkler meselesi. Beklentileri performans ve çift silindir olan tabi ki R25 i tercih edecek ve daha çok beğenecektir.

2016 24 binde kazasız belasız siyah motorumu 15.750 e vermeyi düşünüyorum. Yakıt frenler ve servis olarak çok iyi bence. 650f almayı düşünüyorum yoksa memnunum motorumdan
Alınır mı ? 250 lik alacaksan çok iyi bir seçenek.

Amaç 125-130 sa gel sana bi 250 lik cg toplayalım en kral cbr yi tokatlamazsan bende bişey bilmiyorum

Motosikleti
R25, CRF250L
9000 kmdir kullanıyorum ve yakıt olsun bakım olsun kesinlikle üzmez seni,tavsiye ederim

R25'in piyasası daha hızlı bu doğru fakat RC 2.el de daha ucuz ilanlara bakabilirsiniz. Ayrıca ABS standart RC ile aynı paralarda ki R25'lerde ABS yok. Süspansiyonlar WP, frenler zaten R25ten iyi keza malzeme kalitesi de r25ten iyi. Sürüş zevkine gelirsek bence virajlı yollarda r25ten hem daha zevkli hem de daha performanslı. R25in üstün olduğu 2 konu var çift silindir olması ve sesi onun haricinde rc hemen hemen her konuda daha üstün. Tasarımı saymıyorum çünki göreceli bir kavram. Ayrıca top speed konusuna gelirsek arada dağlar yok. R25in göstergesi gps'e göre +20km/h fazla gösteriyor bu değer ktm de ise +3km/h.

Aynen aynen 20kmh fazla gösteriyor:) 2000 liralık Mondial cgler R25 göstergesinden daha tutarlı zaten. Noldu cbr125 ile R25 lere mi geçildin? ne bu nefret? Gömlek gömlek üstün dediğin motor KTM Avusturya fabrikasından çıkmıyor Hindistanda bajaj fabrikalarında üretiliyor. iki motoru yanyana görüp görmediğin, kullanıp deneyip denemediğin bile şüpheli. Aralarında ki kalite farkını anca japon üretim büyük CC bir motosikletten geçişte anlayabilirsin. R25 üretim yeri şasede indonesia yazıyor bu arada

Aynen aynen 20kmh fazla gösteriyor:) 2000 liralık Mondial cgler R25 göstergesinden daha tutarlı zaten. Noldu cbr125 ile R25 lere mi geçildin? ne bu nefret? Gömlek gömlek üstün dediğin motor KTM Avusturya fabrikasından çıkmıyor Hindistanda bajaj fabrikalarında üretiliyor. iki motoru yanyana görüp görmediğin, kullanıp deneyip denemediğin bile şüpheli. Aralarında ki kalite farkını anca japon üretim büyük CC bir motosikletten geçişte anlayabilirsin. R25 üretim yeri şasede indonesia yazıyor bu arada

cbr125 ile r25lere hep geçiliyorum zaten :D r25'e karşı bir nefretim yok cbrdan sonra ya r25 alacaktım yada rc250 ikisinde çok kısa da olsa sürüp deneyledim. İkisini de inceleyince aradaki malzeme kalitesi farkı zaten belli oluyor bunu anlamak için yüksek cc motosiklet kullanmaya gerek yok bence. Gösterge konusuna da gelirsek; (Ayrıca niye bu dille yazdınız onu da anlamadım ben sadece kendi fikirlerimi belirttim.)

Bu eski kasanın

https://www.youtube.com/watch?v=JmR8sFLzMnQ&t=120s

Bu da yeni kasanın burda fark 13-14km/h civarında.

https://www.youtube.com/watch?v=hh5IdYBOYbg

Son düzenleme:
Kawasaki Z250 SL, ABS'li, 5 bin km civarı 2 tane ilan var; süresi dolduğu için yayında değil; düşünürseniz numaralarını verebilirim, kaydetmiştim.

15 bin - 16 bin TL'ye bırakacaklar...

Bari biri size nasip olsun; birini kendime ayırayım :mrgreen:

Diğer taraftan, elbette sıfır veya 2. el bir Benelli BN 251 ABS'yi de listeye eklemeden geçmiş olmayayım. Dana gibi motosiklet :) .

Son düzenleme:
cbr125 ile r25lere hep geçiliyorum zaten :D r25'e karşı bir nefretim yok cbrdan sonra ya r25 alacaktım yada rc250 ikisinde çok kısa da olsa sürüp deneyledim. İkisini de inceleyince aradaki malzeme kalitesi farkı zaten belli oluyor bunu anlamak için yüksek cc motosiklet kullanmaya gerek yok bence. Gösterge konusuna da gelirsek; (Ayrıca niye bu dille yazdınız onu da anlamadım ben sadece kendi fikirlerimi belirttim.)

Bu eski kasanın

https://www.youtube.com/watch?v=JmR8sFLzMnQ&t=120s

Bu da yeni kasanın burda fark 13-14km/h civarında.

https://www.youtube.com/watch?v=hh5IdYBOYbg

Yanlış anlama R25 kötüleyenlere karşı ön yargılıyım. 11bin km R25 1000kmye yakında mt25 kullandım. Daha öncede Duke 390 kullanmıştım 25km kadar. Duke serilerinde fren dışında fark yok. ön fren viraj içinde araba sollama cesareti verecek kadar iyi süspansiyon farkı fazla hissetmedim. R25 frenleri irc lastikle çöp. Ben kendi motoruma bridgestone battlax s20 almıştım bu lastik süspansiyonun ve frenin yetmediği durumları ciddi anlamda kapatıyordu. Aynı şey farkli marka model iyi olan lastiklerlede eminim oluyordur.

Frenleri ve süspansiyonlari mükemmel değil ama abartıldığı kadar çöpte değil. Bunu neye göre söylüyorlar anlamıyorum. Normal bir kullanıcının R25 te beğenmeyeceği iki şey (benimde beğenmediğim) alt devirleri ölü bir motor karakteri var, oturuş pozisyonu. 22nm tork yüksek devirde geliyor ve çok gariban kalıyor. 7 bin devire kadar sanki YBR sürüyorsun. 7 binden sonra biraz toparliyor 10 binlere doğru da iyice gücünü veriyor ama tabi o devirlere gelene kadar saniyeler geçiyor hızlanma yetersiz.

Onun dışında tam bir 18-22 yaş motoru. Benim motosikletim tam olarak gostergede yazan hızı veriyordu farklı marka model motosiklet ile aynı gidiyorduk. Hız gösteren tabelalarda da göstergeyle aynı hızı görüyordum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayat bana japon alma imkanım varken başka milletlerin malına bakmamayı öğretti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar