Cbr 250-20.000 bakim

Arkadaslar merhaba.

Cbr 250'im 20.100 kilometrede. 20binde bakima girmesi gerekiyordu fakat okuldan zaman bulamadim ve yaptiramadim,yarin yaptirmayi dusunuyorun.

İnternetten okudugum kadariyla onceki bakimlara nazaran subap ayari yapilmasi gerekiyormus lakin motorda herhangi bir anormallik yok, yine de yaptirmam gerekir mi? Servis kapanmis, yoksa servisi arayip ogrenecektim. Butcem de biraz kisitli, bilgiye ihtiyacim var

Kisaca, cbr 250 20bin bakiminda neler degisir,ne kadar tutar? Tesekkurler

motordan anormal bir ses gelmiyorsa hiç subap ayarı olayına girişme bence. yapıcam derken daha çok bozan ustalar var.
göz kararı yapanlar, hatta bakmadan yapanları bile var.
hondanın sitesinde tüm modellere ait servis kullanım kitapçığı var.
orda hangi km lerde hangi ayarların kontrol edilmesi gerektiği açık açık yazıyor.

motordan anormal bir ses gelmiyorsa hiç subap ayarı olayına girişme bence. yapıcam derken daha çok bozan ustalar var.
göz kararı yapanlar, hatta bakmadan yapanları bile var.
hondanın sitesinde tüm modellere ait servis kullanım kitapçığı var.
orda hangi km lerde hangi ayarların kontrol edilmesi gerektiği açık açık yazıyor.

Üstat hondanin servisinde yaptiracagim zaten ya, sübap ayarini da orda bozmazlar herhalde. Ama elletmemeyi dusunuyorum bende, anormallik yok cunku. Siteye bakayim ben bir, tesekkur ederim

hondayı bilmiyorum ama geçen arkadaş yamahaya ybr yi götürdü, adam göz kararı yapmış, hiç öyle sentil ile uğraşmamış.
subap ayarından sonra motor çok benzin yakmaya başladı.
daha sonra biz kendimiz subap ayarını yaptık, şimdi eskiye göre daha iyi durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar