Cbr 125r

Bütçe varsa CBR250R güzeldir.Al gitsin.Uzun yola da gidersin pek dert değil bunlar ancak eğitimde de görürsün artçı isterse sen gidonu bıraktığında motora yön verebilir.Onun bir hareketi motoru devirebilir.O nedenle hemen o işe girişme derim ki hemen girişmeyecekmişsin zaten.Bir de artçılara da bilinci aşılamak lazım.Sağa sola savruluyor sonra düşünce de sen suçlu olursun,garip işte.

R25'e biraz mesafeli yaklaşmakla beraber başlangıç için harika bir motosiklettir CBR250R.

250r alabilirsin ama alacaksan honda cbr 250r tavsiye ederim. sınırlarını biliyosan kullanabilirsin. tecrübe kazandıktan sonra yavaş yavaş limitini arttırabilirsin hocam. ben teşekkür ederim. canlı kal,keyfini çıkar

Reyiz güzel diyosun da insanoğlu nankördür . Elindekinin hep üstünü ister . Herkezin de içinde apaçi olduğu için bana başlangıç motoru olarak gelmiyor.İyice bi kavradıktan sonra geçilmelidir diye düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Guzel kardesim uzun yolda tirlar falan okadarda abartilacak seyler degil uzun yolda en duyarli onlar oluyor genelde sehir icinde tam tersi fakat sen gene onlemini alicaksin tirlarin sagina girmeden zaten onlar arkadan gelirken seni uyarir gerekirse emniyet seritlerine girip gecmesini bekleyeceksin uzun yol trafik bakimindan rahat olur ama bazi durumlarda trafik hic ummadigin kadar yavaslar ve bi okadar da hizlanir artcini almak icin acele etme once sen motora bi alis viraj yapmasini ogren sen sonra artcinla pratik yap virajda yatirdin motoru arcin bi hareket etse toparlayacak durumda ol hatta bana kalirsa cbr 125 tamam goruntu olarak guzel ama bir bana gore fiyat ve parca olarak pahali madem 2 kisi suruslerde planliyorsun bana kalirsa mondialin 180 one s modeline bi bak derim parca falan iyi cc den dolayida pek sorun yasamazsin cok daha hizli gideceginden degil sadece ani hizlanman gerekir 2 kisiyle daha rahat edersin ve keyiflide bir motordur bununla tecrube edinip daha sonra cbr250r alabilirsin hem ogrenmis olursun zaten 250 de hem sehir ici hem sehirler arasi tatmin eder

Reyiz mondial için pek olumlu şeyler görüp duymadığım için japon motorlara yöneldim . Honda cbr 125i beğendim . Yakıt tasaarufu vb... Artçı meselesine gelirsek de zten hemen uzun yola çıkılmaz . İlk önce daha kısa yerlere gideriz oluyorsa git gide arttırırız mesafeyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Seyahati kesintisiz yapmayanı kesmiyorlar sonuçta, yavaş yavaş gidersin, mola verirsin. Motoruna da iyi davranacağın yazdıklarından belli. 125 likle başla sen, şöyle bir şey de var. Şehirde 10 gidiyorsan uzun yolda 3 gideceksin. Şehir içinde yeni başlayana her zaman 125 öneririm ben, aslında cbr da önermem ama hevesin var bir kere.

Başlangıç motoru olduğu için kendi beğendimiz motoru sürmek daha çok zevk verir diye düşündüm.Tabiki sınırı aşmadan . Zaten yeni başlayacağım için 100 km/h bile hızlı gelecektir bana. Uzun yolda da dinlene dinlene gitmek daha az yorucu ve zevkli olacaktır diye düşünüyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

Bütçe varsa CBR250R güzeldir.Al gitsin.Uzun yola da gidersin pek dert değil bunlar ancak eğitimde de görürsün artçı isterse sen gidonu bıraktığında motora yön verebilir.Onun bir hareketi motoru devirebilir.O nedenle hemen o işe girişme derim ki hemen girişmeyecekmişsin zaten.Bir de artçılara da bilinci aşılamak lazım.Sağa sola savruluyor sonra düşünce de sen suçlu olursun,garip işte.

R25'e biraz mesafeli yaklaşmakla beraber başlangıç için harika bir motosiklettir CBR250R.

Reyiz ben öyle düşünmüyorum . Çünkü biz hep gazlamak istiyicez ve cbr 250r bunun için fazla kaçar diye düşünüyorum . En azından bi 10000 km yapmadan geçmek sakat gibi geliyor.Sonuçta gazladın mı giden motorlar , yeni başlayanlar için gazlamak sorun olmaz ama durmak büyük sorun olur :)

250 lik kullanamam diyorsun da alınca farklı olacak sen bilirsin.CBR125 zaten ciğersiz bir motor,gitmez etmez.Güvenli yani canını sıkacak bir durum yaratmaz.Şimdiden hayırlı olsun. :)

250 lik kullanamam diyorsun da alınca farklı olacak sen bilirsin.CBR125 zaten ciğersiz bir motor,gitmez etmez.Güvenli yani canını sıkacak bir durum yaratmaz.Şimdiden hayırlı olsun. :)

Zaten başlangıç motorunun amacı motorun terimlerini kavramak , kontrolu sağlamak. Bunlar tamamlandığında üst cclere geçersin . Direk 250ccyle başlarsam çoğu şeyin farkına varamam.Ayrıca içimizdeki apaçilik gazlamaya tetikler , bu da acemi birisi için iyi bişey değil :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

yanlış konuya yazmısım sildim :)
Canın sağolsun :)

Kardeşim kulak asma o arkadaşlarına CBR125R'in keyfini hiç yaşamışlar önce, bunu sor onlara.

Bu tutkuya bir kere bulaştın mı vazgeçemeyeceksin zaten ileride CBR250R'de denersin. Önce bak kendini geliştir, neler yapabileceğini gör sonra yolun uzun zaten 1000CC'ye kadar yolu var. :)

Ama eğitimi aman göz ardı etme, Honda'nın kendi eğitim merkezi var. Ayarlayabilirsen git, hocaları çok sağlam, deneyimli elemanlar.

Hadi yolun açık olsun, aramıza hoş geldin. :)

Çorum İl Temsilcisi
Racing pozisyon. Güçsüz motor. İki kişi.Uzun yol

:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Ama her ikisini de sıkıntısız kullanırsın merak etme. zaten ehliyetin varsa kullanabiliyorsun demektir. ufak tefek kazalar her zaman olur merak etme hiç sıkma canını. imkanın varsa al 250 cc . ama iki kişi uzun yol yorar Yine de 250 iyidir

CBR 125 başlangıç iyidir hem bakma 125'lik olduğuna, her CBR'in ayrı bir havası var. Olmasa çeşit çeşit olmaz ve tüm dünyada bu kadar çok satmaz. Son karar senin ama kardeşim işi iyice kap 125'lik ile sonra zaten kendini durduramayıp yüksek CC'ler isteyeceksin. Bu arada merak etme her yere gider o, sadece yol olsun yeter.

Aman güvenliği ihmal etme, yolun açık olsun. :bounce:

c36990d1-df39-402f-85a4-7eb1b259c6a1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar