cbr 125r zincir & dişli kit

merhaba arkadaslar
1 - benim motorun zincirinde soyle bi sorun bulunmakta zincirin gevsekligini ölcmek için parmakla bastırıorum zincir aşırı bol, tekerlegi donduruorum belli bi aralık sonra zincir tekrar gerio sanırım bnm zincirin pili bitmiş diilmi :silent:

2 - bu şekildede motora baya bindim ve bnun sonucu kanımca dişlilerde baya zarar görmüştür die düşünüorum siz ne dersiniz sadece zinciri değiştirmek işe yararmı yoksa parayı copemi atmış oluruz

3 - ben değiştirirsem orjinal kit şeklinde (honda) deiştirmek istiorum fiatı ön dişli + arka dişli + zincir 200 ytl ne dersiniz fiat makulmu ?

yardımcı olan olmayan herkese teşkkrler..

kac 1000dekı daha?
bıde servıse gosterdınmı
benım zıncırde hafıf gevsektı ayarlandı sen bı baktır bısıye kalkısmadan once..

Evet motorun kaç km'de ki?
Dişlilere de kendin bakabilrisin... Eğer dişli uçları sivrilişmiş ise dişlilerin aşınmıştır... Küt küt ise birşey yok demektir.
Benim motor 8.000'de zincir ve dişliler sapasağlam... Bence servise göster.

servise baktırdım deişmesi gerektigini soledi rahatsız oluosan eger dedi motor icin bi sakıncası yokmuş ama bence içerdeki bilyaları ezebilir zmanla düşünsene zincir bi gerio bi salıyo hem ufak bi farkda deil yaa baya bi bol geremioz zinciri bu sefer gergin yere gelince olay çıkılmaz hale gelio anladınmı?

aynen 8000 km de benımkıde sorun yok
naaptın yaglamadınmı
hıc yada sureklı burnout wheelıe flnmı yaptın
gercı ıllegal dın dımı sen:)yaparsın

merhaba arkadaslar
1 - benim motorun zincirinde soyle bi sorun bulunmakta zincirin gevsekligini ölcmek için parmakla bastırıorum zincir aşırı bol, tekerlegi donduruorum belli bi aralık sonra zincir tekrar gerio sanırım bnm zincirin pili bitmiş diilmi :silent:

2 - bu şekildede motora baya bindim ve bnun sonucu kanımca dişlilerde baya zarar görmüştür die düşünüorum siz ne dersiniz sadece zinciri değiştirmek işe yararmı yoksa parayı copemi atmış oluruz

3 - ben değiştirirsem orjinal kit şeklinde (honda) deiştirmek istiorum fiatı ön dişli + arka dişli + zincir 200 ytl ne dersiniz fiat makulmu ?

yardımcı olan olmayan herkese teşkkrler..

200 ytl. çoook yüksek bir rakkam. Bana özelden yada msn'den ulaş yardımcı olayım sana. msn [email protected]

Evet motorun kaç km'de ki?
Dişlilere de kendin bakabilrisin... Eğer dişli uçları sivrilişmiş ise dişlilerin aşınmıştır... Küt küt ise birşey yok demektir.
Benim motor 8.000'de zincir ve dişliler sapasağlam... Bence servise göster.

biliorum dişliler sivrilmiş baya on dişlinin korumalıgını cıkarıp on dişliye baktım oda baya bi sivrilmişş kit fiatı cok canımı sıkıyo 200 ytl lastikte alcam 55 ytl oldumu sana 255 ytl işçilikle 270 :salut: :salut: bu arada arkadaşlar sizin cbralr en son kaçı goruyo herkes dgoruyu solesin ama merak ettim yol + ruzgar faktorunude ekleyın ltfen..

aynen 8000 km de benımkıde sorun yok
naaptın yaglamadınmı
hıc yada sureklı burnout wheelıe flnmı yaptın
gercı ıllegal dın dımı sen:)yaparsın

hehe güldürdün bni allahta seni güldürsün saol :cherry:

Son düzenleme:
duz yol 130
yokus yukarı 115
rampa asagı 138-140 fln:)
daha fazlasıda benden beklenemez 90 kılo olunca gıtmıo motor daa..

hmm ozaman degısme vaktı gelmıs olabılır pardon:)
benım bıldıgım 20000 flndı zıncırın omru
18000 de degısmesı normal demınde dedıgım gıbı ıllegal olaylardan dolayı
(takılıyorum alınma sakın:))

yok yok sorun diill :D ya bi çocuk 3.650 verio motora şeytan dio sat 2007 al bitane mayısta (mayıstamı cıkıodu o yaw ) :D:D

eger son hız konusuna takıldıysan ön dişliyi buyultebılırsın makul sevıyede.olcusu kac bılmıyorum ama 15 ıse on dıslın 17 yapabılırsın..;)

eger son hız konusuna takıldıysan ön dişliyi buyultebılırsın makul sevıyede.olcusu kac bılmıyorum ama 15 ıse on dıslın 17 yapabılırsın..;)

CBR 125 için 1 diş büyütmek problem olmaz ama 2 diş birden büyütünce pek iyi olmaz kanımca.

illegalrider Kardeş bence senin dişlide bi sorun var yani gevşeyip geriliyorsa dişlinde bir yamukluk vardır. Servis baktıysa ve bunda sorun olmaz dediyse bence o sorunu tam anlayamamıştır. Yani seninkisi sıradan bi sorun değil. zincir ve dişlinin ömrü bittiyse üzerinde sürtünmeden kaynaklanan erimeler olur zincir gerilip gevşeme yapmaz.

illegal eğer benim önceden geziye katıldığım motorsa motor uzun bir süre yatmıştı satılmadan önce.ben binerken 12000 km deydi.
zincir bollaşması varsa ki normal çünkü 18ooo den bahsediyorsun gözün kapalı değiştirmeni tavsiye ediyorum.çünkü ilerleyen zamanlarda ne yazıkki daha fazla masraf açıp seni motordan soğutabilir.zaten cbr iki zamanlı motordan istenilen şeyleri sürücüsüne veriyor ve genelde kendisini yüksek devir kullanmay teşvik ediyor.

salton arkadaşımıza da katılıyorum.

modelle_cbr125r_galerie.php
[/IMG][/IMG]evt kankalar

honda cbr 125 r 2007 moldeli almanyada çıkmış ve 2.990 euro ya satılıyor alın size resimler ve link
modelle_cbr125r_galerie.php

Son düzenleme:
evt tahmn etttgm gibi zincir deiştrsemde bi fayda etmicek cunku dişlilerde sivrilmiş bana deiştrmenin yolu gorunuyor bugun lastik pyasasını araştırdım duro 130 / 80 / 17 lastik 70 ytl imiş baya bi masrafım var ne yazııkki neyse bunları deiştirince ama kusursuz olcak :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım zıncırın gerılıp gevsemesının sebebı senın dıslılerden bırısı yumurta seklını almıstır..elips mı ne ondan ıste.....bence 1-2diş buyutebılırsın......bıde zıncırıde aradabı yagla yaw......önemlı seyler abıcım bunlar....eksık etme yagını....

abıcım zıncırın gerılıp gevsemesının sebebı senın dıslılerden bırısı yumurta seklını almıstır..elips mı ne ondan ıste.....bence 1-2diş buyutebılırsın......bıde zıncırıde aradabı yagla yaw......önemlı seyler abıcım bunlar....eksık etme yagını....

dostum ii diosunda ben motoru 2. el aldım ve aldıgım arkadas bi perıyodda bakmamıs zıncıre ben bakıorum castrol zincir spreyi aldım 25 gayme verdim acımadan ama olan olmuş bi kere şimdi ikilemdeyim acaba kit olarak deiştrisemmi yoksa ugrasmadan 3,650 veren cocuga verip sıfırınımı alsam yada buyutsemmi diorum :silent: cbf250 flan ama onunda tipini sevmiom ya ybr ye benzio brazck dolgulusu sadece o kadar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar