CBR 125R / YZF125R SİZCE HANGİSİ VE NEDEN !

evet arkadaşlar 2 motor arasında kaldım başlangıç motoru olarak kullanmıcam bütcem buna el veriyor o yuzden bu 2 motor arasındayım cbr temizleri 7 milyar yzf nin ise 8 civarı sizce hangisi + ve - yönleri kullananlar söylerse çok memnun olurum başlangıç motoru olarak değilde günlük kullanım için
geçen abinin yamaha fazer 8 ini kullandıktan sonra bu motorlardan inanılmaz sogudum o gaz tepkisi egzoz sesi ama bütçe işte seneye satıp daha iyisini almak istiyorum ama bütçeyi toparlamak zaman alacak..

arkadaşım 250cbr alacak kırmızı istiyor bende yanına bi kırmızı 125r çekmek istiyorum ama yzf de çok şekil duruyor :)

yzf daha spor görünüşlü ve oturuşlu, birkaç bg daha güçlü sanırsam.
cbr daha rahat, daha konforlu.altın elbiseli adam ın 2 si için de videoları var seyredebilirsin.

5 yıl sorunsuz kullandım cbr125r ı, düzgün kullanıldığı takdirde ömürlük motordur.

Ikisinide kullandim suan yzf r125 kullaniyorum. Ikiside seni yolda birakmaz cbr daha rahat butcende fazla degilse yeni kasa yzf alamayacaksan kesinlikle cbr

Cbr ucuz parçalarıda kendisi küçük ama ağır biraz hareketleri falan yavaş
R125 pahalı parçalarda ucuz değil ama 125ler arasında çok hızlı çok güzel görünüyor oturuşuda şimdiden ss lere çok alıştırıyor

cbr çok tipsiz be abi, 2006'dayken sıfır almıştım iki farlıydı hoş görünüyodu da artk çok tipsiz bana göre. Yzf onunla kıyaslanmamalı bence

aynen bende kalmıştım ikiside nasip olmadı ama !

Cbr sport ama pek ss değil rahat gördüm bi yokladım
yzf çok havalı 2014 ve üzeri özellikle ama parça biraz daha pahalı hondadan 3 beygir fazlası var ama kesicisi 133-134 giriyor dedi bana bizzat kullanıcıları bence aralarında fark yok ama yzf biraz daha zor satılıyor cbr dediğinin sağ tarafı erimişini topladılar adama sordum şaside bişey yoktu adam gene benden 6-7 bin istedi tip olarak bir fark görmedim performansı kullanıcılara sorun ben olsam alırdım bi yzf havası yeter :) maddiyatın yetersizse bence bi cbr düşün gerisini kullanıcılara sor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar