Cbr 125r vs yfz r125

S.a iyi forumlar, bu ekimde 17 yasımı doldurup 18 yasımdan gün almaya baslıycam. Eger seneye universiteyi kazanabilirsem(inş kazanırım) bu ikisinden birini alıcam.Sizce hangisi daha iyidir.

ve aleyküm selam kardeşim inşAllah sınavı kazanırsın. O zamana kadar bence forumun altını üstüne getir sürekli oku :) yararlı paylaşımlar bulacağından eminim. Bu arada , aramıza hoşgeldin :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kandırdılar üniyi kazan diye kazansan da almayacaklar....
Standart :D

(Bir dost)

hoş bulduk daha hiç motora binmedim ama araştırdığıma göre cbr almak daha mantıklıymış, satması vesayre daha kolay olurmuş ve yamahanında parçaları pahalıymış

öncelik üniversite tabiki ama otobüsle gideceğime motorla giderim, daha mantıklı değilmi sizcede hem zaten içimde hep bi motosiklet hevesi vardı

Doğmamış çocuğa don biçme kazan sonra AC konuyu i zamana kadar neler değişir kim bilir..

Valla doğru söylüyonuz ben konuyu sizin yorumlarınızı almak için açmıştım, bakalım senye neler olcak, Hoşça Kalın

Valla doğru söylüyonuz ben konuyu sizin yorumlarınızı almak için açmıştım, bakalım senye neler olcak, Hoşça Kalın

Forumu sık sık takip et sürekli oku, teknik servis bölümünü oku , motorun marka modelinin bulunduğu kullanıcı bilgi paylaşım bölümlerini oku , kullanıcıları arkadaş olarak ekle onlarla sürekli mesajlaş. Üniversite bitene kadar burada kaynaşır kardeş gibi oluruz zaten. O zamana kadar çok fikrin değişir daha :) istediğin motoru alırsın. Hevesini anlıyorum :) ama önce üniversite.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar