E ercey Katılım 14 Ağu 2017 Mesajlar 39 1 Nis 2019 Konu Yazar #1 Arkadaşlar motorsikletimin ön camını çıkarıp kaplamam gerekiyor ön camını nası çıkarabilirim komple herşeyin çıkması mı gerekiyor?
Arkadaşlar motorsikletimin ön camını çıkarıp kaplamam gerekiyor ön camını nası çıkarabilirim komple herşeyin çıkması mı gerekiyor?
oldcockroach Katılım 24 Haz 2018 Mesajlar 2,493 Motosikleti CBR 125 R 2014 1 Nis 2019 #2 Çok zorlanırsın hatta o pinler kırılırsa birde pin parası ödersin, çıkarmadan da gayet güzel kaplanıyor. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ---------- tıkla Bu sitede bütün görseller var. Çok işine yarar.
Çok zorlanırsın hatta o pinler kırılırsa birde pin parası ödersin, çıkarmadan da gayet güzel kaplanıyor. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ---------- tıkla Bu sitede bütün görseller var. Çok işine yarar.
E ercey Katılım 14 Ağu 2017 Mesajlar 39 1 Nis 2019 Konu Yazar #3 Çok teşekkürler ben saç kurutma makinesi ile kaplamak için çıkarmak istemiştim de o yüzden çok sağolun
Çok teşekkürler ben saç kurutma makinesi ile kaplamak için çıkarmak istemiştim de o yüzden çok sağolun