Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CBR 125r Kitapçık ile Bayii Rodaj Konusunda Çelişiyor
tabikide kitapçık doğru söylüyor, kitapçıkta ne yazıyorsa onu uygulayın.
servis büyük ihtimal ilk bakım için 1000 km de gel diyecek, siz 500 km de yağ değişimi yapın servise 1000 km de ilk bakım gibi gidersiniz bir kere daha değişir güzel olur.
Bu konuda bayii ne diyorsa onu yapın. Diğer konularda kitapçığa uyun. Çok kafanıza takacak birşey değil bu, yeter ki motoru çok zorlamayın ve tabi ki ölü gibi de kullanmayın.
ilk 500 fıtı fıtı fıtı (servis: yağ değişimi)sonraki 500 fıtı vutu fıtı(servis: 1.000 bakımı) sonraki 500 fıtı vutu vutu 1500 den sonra ise vutu vutu vutu vutu yapmak için 1500 e kadar beklememin sebebi motordan ayrı kendi rodajımıda tamamlamak yanlışsam düzeltin