Cbr 125r far sorunu

Selam arkadaşlar honda cbr125r aldım 2013 modeli normalde herseyini ben yaparım ama far işini çözemedim uzun farda sıkıntı yok iyi aydınlatıyor ama kısa far'da yanınca ortadaki far yanmıyor sol ve sağdaki mercek farlar yanıyor ama aydınlatması çok kötü önümü göremiyorum bile acaba orjinali mi böyle kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim kısa far sadece sol ve sağdaki merceklerden mi yanıyor ve yetersiz mi ? Sürekli uzun far ile dolaşmak istemiyorum

uzun-kısa olan ampülün kısa yanan kısmında sorun var.ampülü değiştir düzelir.

Yani hocam ortadaki ampul hem uzun yanıyor hem kısa yanıyor orjinalde,sol ve sağdaki mercek far ise gündüz farı gibi birşey bende öyle tahmin etmiştim.
Peki ne önerirsiniz cbr125r 2013 modeline uygun xeon vb led beyaz ışık veren ampul olarak ?

ampulun kısa aydınlatması patlamış öncelikle orjinal ampulünü değiştir beğenmezsen led veya xenon arayışına girmeni tavsiye ederim

Orjinal sarı renk almayı düşünmüyorum,beyaz renk alacağım ama soket tipi nedir tam emin değilim bir arkadaşa sordum soket tipi h7 dedi ve çift olarak satılıyor Philips harici biraz daha uygun tavsiye edebileceginiz bir model var mı ?

Orjinal sarı renk almayı düşünmüyorum,beyaz renk alacağım ama soket tipi nedir tam emin değilim bir arkadaşa sordum soket tipi h7 dedi ve çift olarak satılıyor Philips harici biraz daha uygun tavsiye edebileceginiz bir model var mı ?

uzun ve kısa aynı ampulde ise H4

Aynen hocam sanayide sordum uzun kısa ise h4 olacak zaten söktüm baktım h4 yazıyor ve bir ucu kopmuş internetten Philips h4 5000k beyaz ampul aldım çiftli tekrar herkese teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar