CBR 125R 2015 Model Görselleri :)

aoW0LO.jpg

Cbr ıma Takoz takılırken :)

----

kızımı köye getirdiğimdeki çektiğim fotoğraflar

8lBQMV.jpg

mGB53V.jpg

EVopRn.jpg

İlk çamurlarıda yıkadım :)

Motorun ilk çalışma videosu :)

Video açılmayanlar için : http://youtu.be/B6v_YfmFEf8

Abilerim kardeşlerim herkesin tekeri düz bassın :) ilk vitesli motorum ve okadar bayılıyorum kı motoruma hastasıyım her yerde dıkkat cekıyor her yerde cok tatlı duruyor uzaktan benı bır parcalıyor her dakıka ustune bınıyorum :D gece bakıyodum depoya a üşümüş motorum diyordum şakasına :D :) :)

Sevgilin bu demek :) azıcık kesiyoruz k.bakma :) Masallahi var gıcır gıcır :) tekerin düz,başın yukarda olsun inşallah kardeşim

Hayırlı uğurlu olsun 1-2 bin km sonra yada daha erken gaza gelip kendini olmuş sayıp limit arayışına gireceksin yapma !! gaz açmasıydı virajıydı bende iyisi moto gp de diyeceksin demee !!! hem kendine hem makinaya yazık edersin ALLAH korusun, kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tatlı kızmış, hayırlısı olsun :) lastikleri de değiştirebilirsen değiştir derim.

Lastikleri değiştirmeyi rodaj bittikten sonra düşünüyorum hemde bende rahatlamış olurum zaten rodajdayken motor u zorlamıcağım :) oyuzden lasıkle cok ısım yok boyle asırı kötülüğünü görmedim köyde :) birkeye hafıf kaydı motor fırenı ıle oldugu ıcın oda cakıllı yoldu okadar :) bugun motoru çalıştırdım ısındı sonra gıtmedım bıyere müsayit değildim :) plaka ruhsatda olmayınca sıkıntılı gezemiyorum istanbulda daha ıstanbulda 1 metre gıtmedı motor :) allah kaza bela vermez kimseye inşallaha hep tekerımız düz basar :) plaka ruhsat sigorta ortalama kaç paraya cıkar abilerim

aldın sonunda başkan he hayırlı olsun ilk vitesli motorundu bu değilmi ? konfor nasıl bilgi verirmisin benim boy 1 85 falan bende alacam bunu nisanın sonlarına doğru oturuş pozisyonu falan çok rahatsızmı .

Ehliyetini al da bi tekirdağa gidip köfte yiyelim umut :)

Ehliyetini al da bi tekirdağa gidip köfte yiyelim umut :)

Tamamdır abi :) Gidip yeriz :) bugün sigortaya baktım fiyatlar uçuktu :)

Groupama 1.127 TL
Ege 1.138 TL
Anadolu 445 TL
Axa 460 TL
Allianz 3.398 TL,

bunları bir sigortacı arkadaşım :) bu fiyatları bana cıkardı sımdı ınternetten :) bakıcam :)

ama oha ya .D respol gelirmi olmazki böyle :D oyuncaga benzıyor :D

Hem olsun kaderimizde mavi beyaz kırmızı varmış :) respol alan arkadaşlara hayırlı olsun :) benim kızım yine şahane :)

öncelikle hayırlı olun plaka ruhsatı kendin cıkarttırırsan 250 cıvarı sigortası 350 450 arası sana tavsiyem güvenlik önlemlerini al benim 4 ay önce motorum çalındı kısmetse 1 ay içinde alacağım cbf 150

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar