Bütçem maximum 20.000tl arkadaşlar bu fiyata bulunan cbr250 lerin hepsinin canı alınmış oluyor genelde ondan dolayı yanaşmıyorum pek.
Baktığım motor 2016 model 32000 de satan kişi uzun yolda kullandığını söylüyor arkada 3 tane çanta veriyor far koruma demiri yan koruma demirleri ve ön rüzgarlık camı var üstünde
motora baktım sürdüm bugün. Daha öncede ns200 sürmüştüm fakat çok seriydi o. Bugün kendime baktığım ns200 debriyaj en sonda kavrıyordu ve fırlamıyordu diğer ns200ler gibi. Sanırım debriyaj balatası bitik. Fiyat olarakta 17.500 e indirebildim. Lastikleri çatlamış sahibide dedi lastik değişmesi gerekiyor. Yani kafadan 1000 liralık masrafı var ama onun dışında deposunda felan kılıf kullandığı için ve motor kazasız olduğu için çiziksizdi deposu vs. Bilemiyorum değip değmeyeceği konusunda ikilemde kaldım. Motorum ss ve ilk motorum. Fakat ss in bana uygun olmadığını karar verdim. Uzun yola çıkmayı seviyorum ve yüksek hız bana göre değil. Aradığım şeyler konfor, Tork, biraz boyut olarak büyük bir motor ve parçasının ustasının bol bulunması. Ns200 de hem parçada hem ustada en iyi olan motorlardan. İlanı size atayım sizlerde inceleyin motoru
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-pulsar-200-ns-919474181/detay/