CBR 125

Merhaba,İyi akşamlar arkadaşlar benim bu aralar hoşuma giden bir makina on farı yanakları sıkılmış bir çocuğu andırıyor cok hoş :). cbr 125 ilk 125 ile baslamak istiyorum ve makinaya alışınca r25 ve yahutta cbr250r gecmek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz alma diyorsaniz neden almiyalim neresinden sikayetcisiniz bilgilerinizi fikrinizi paylasirsaniz sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Kafama koydum bu yaz almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Daha motora başlamadan bir sonra ki geçeceğiniz motoru düşünmeyin bence yoksa aldığınızdan itibaren yetmiyormuş gibi gelir. 125-150cc fazlasıyla yeterli çok fazla uzun yola çıkarım derseniz 200-250 lazım ki yine aynı örneği vereceğim babam 2006 senesinde 2. Motoru olan omi 100 cub almıştı 2007 2008 gibi ise izmit-çanakkale yaptı yaklaşık 600km gibi 2 kişi tık demeden gitmişlerdi ki dünyada ufak cc ler ile çok çok daha fazla km yapanlar var sorun olmadan. Bence cbr125 alınır baya da kullanılır. Daha sonrasında isterseniz r25 gibi modellere geçersiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aea izlemiş gelmişsin belli :queen: :cat: . Maddi durumun iyi ise cbr125 ile başla tabiki :) Düşe kalka öğrenicem , grenaj parasını da göze alıyorum dersen başlayabilirsin...

2yildir ehliyetim var 3 yıl motor surdum r6 da surdum yeni baslamiyorum yanlış anlaşılma olmuş. suan elimde lifan tay 100 var yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar