MEte abım tesekkur ederım bı tanecık abım sen alcaksan neden olmasın :queen::queen::queen::queen::queen::queen: BAna bunu laık gordun :queen::queen::queen::queen::queen:
puhahahahahahah:mrgreen: niye selçuğun ne eksiği var ki? bence fazlası var:mrgreen: boy pos olarak :cherry: demi lem selçuk![]()
senin imzanın ikinci satırı ne güzelmiş:cherry:
125 cup için de yaş sınırı var mıale:
para olsa vallaha, anında katılırım. Bide kendi motorunlamı katılıyosun? tam anlayamadım o kısmı kusura bakmayın?
yarışıyoruzmu arkidişler ((((((((((((![]()
c) kayıt bedeli: 3.300YTL+KDV (kayıt bedelleri, benzin, 1 takım lastik, yarış günleri yemek, soğuk- sıcak içecek, 2 adet yarış gömleği)
bismillahirrahmanirrahim...![]()
hadi kanka katılalım dicemde senin makine ile bu yarışmaya girmen zor ben alınca katılabilirim ama :mrgreen:
Senin avatarı görünce benimde bi besmele çekesim geldi :queen::queen::queen:
kanka 10 dakka önce ordaydım önceden söyleseydin ya banada destek verirlerdi belki :mrgreen:kanka sponsor grandbazzar (((alrım bi cıbır bide lisans tulumda senden bak nasıl dönüyorum pistte :cat::cat:
hakkaten ya ne kadar çok benziyoBizim kreyzinin akrabası galiba:mrgreen::mrgreen:
Kardeş gibiler tü tü tü tü maaşallah :cherry:kanka sponsor grandbazzar (((alrım bi cıbır bide lisans tulumda senden bak nasıl dönüyorum pistte :cat::cat:
Bizim kreyzinin akrabası galiba:mrgreen::mrgreen:
kanka 10 dakka önce ordaydım önceden söyleseydin ya banada destek verirlerdi belki :mrgreen:
hakkaten ya ne kadar çok benziyo![]()
Bizim kreyzinin akrabası galiba:mrgreen::mrgreen:
Kardeş gibiler tü tü tü tü maaşallah :cherry:
Ne benzemesi şıpp demiş burnundan asabisi düşmüş :queen::queen::queen: