cbr 125 trafik sigortasi 550 tl

Demir sigortadan yaptırdım 22/08 de 27 yaşındayım ilk motorum ilk aracım 150 liraya

dostum 6 ay önce sıfır cbr 125 'ime axa sigorta dan 384 tl ye yaptırmıştım ve en ucuzu bu çıkmıştı.1000 küsür tl fiyat çekenler bile olmuştu. demir sigortayı bilmiyordum, ucuz diyorlar,seneye onlarla da görüşeceğim.

Evet arkadaslar 531 tl en ucuzuna yaptirdim.1 tl aldilar bu kadar olmaz 100% zam gelmis 2014 arabaya 1.600 tl trafik sigortasi yapiyorlar bajaj pulsar 200 ns 630 tl cikti bu arada gariban adam benle beraber yaptirdi :(((

yanlız çok fahiş fiyatlar söylüyorsunuz nasıl verebiliyorlar bu fiyatları bilmiyorum valla babamın 2011 corolla ya 140 liraya trafik sigortası 550 liraya full kasko yaptırdım.Abim ağustosta yaptırdı sıfır honda civice kasko 1000 lira civarı trafik sigortası 450 lira filandı kimler nasıl bu fiyatları veriyor anlamış değilim açıkcası.Arkadaşım 2011 pejo ya 450 liraya yaptırdı trafik sigortasını.

yanlız çok fahiş fiyatlar söylüyorsunuz nasıl verebiliyorlar bu fiyatları bilmiyorum valla babamın 2011 corolla ya 140 liraya trafik sigortası 550 liraya full kasko yaptırdım.Abim ağustosta yaptırdı sıfır honda civice kasko 1000 lira civarı trafik sigortası 450 lira filandı kimler nasıl bu fiyatları veriyor anlamış değilim açıkcası.Arkadaşım 2011 pejo ya 450 liraya yaptırdı trafik sigortasını.

istanbul farkı. taşı toprağı altın ya(yersen).

ben sırf istanbulda 34 plakaya sigorta çok geçiriyolar diye gittim memlekete 70 plaka çıkarttım 70 tl + 20 tl dosya masrafı ödedim 0 motor 100cc ye daha iyi oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki gün önce yaptırdım 399 TL demir siğorta TVS apache 150 Plaka istanbul , yaş 36 en uygun bu çıktı şehir çok önemli kütüğü balıkesire aldıracagım :))

Arkadaşıma Kırklarelin de en ucuz 200 TL fiyat vermişlerdi.Fiyat aralığı 200-460 yamaha NMAX.Sonra Ergoyu duyduk ve 90 TL ye yaptırdık.

Merhabalar dostlar. Ben Edirne'liyim. Motoru alalı 2 ay filan oldu, aldıktan sonra 1 hafta içinde Plaka çıktı. Plakayı alırken, Sigorta da yaptırdık. Motor abimin üstüne ve sigortayı o yaptı. Fakat olay şu ki, benşm ruhsatta Sigortaya dair reklamdan başka bir şey yok. Şu Çevirmelerde sorulacak olan belgeler filan hiçbir şey yok. Sadece 60 Tl'Ye yapmış. Motor benim olduğu için o da ilgilenmiyor fazla ama sonradan sanırım bir yer söyleyip, oradan alacaksınız demişler. Ben hala almadım.

60 tl sizce mantıklı mı ? Elimde sigortalı olduğuna dair hiçbir şey yok. Nereden alıcam şu Poliçeyi filan ? Ne kadar zamanda bir yapıyoruz bunu ? Ne işe yarıyor ? Lütfen birileri beni ayrınlatsın, içime oturmaya başladı.

Bir şey daha duydum; çevirmede filan sigortalıysa sisteme işlidir, sen sadece ruhsat ver yeter dediler. Sigorta belgesine gerek yok. Ben kredi kartından yapıyorum ve hiçbir belgem yok benim de dediler. Bu nasıl oluyor ?

Beyler en uygun sigorta fiyatları BALIKESİR BURDUR KONYA ÇANAKKALE gibi yerler ben tanıdığım sigortacı bir kıza baktırdım ekrandan sanki bir inazuma almış gibi tc kimlik numarası ile :)

bahcelievler tarafinda bugun yaptirdim cbr125 400 tl . kredi kartina 4 taksit yapiyorlar. yardimci olurum.

Merhabalar dostlar. Ben Edirne'liyim. Motoru alalı 2 ay filan oldu, aldıktan sonra 1 hafta içinde Plaka çıktı. Plakayı alırken, Sigorta da yaptırdık. Motor abimin üstüne ve sigortayı o yaptı. Fakat olay şu ki, benşm ruhsatta Sigortaya dair reklamdan başka bir şey yok. Şu Çevirmelerde sorulacak olan belgeler filan hiçbir şey yok. Sadece 60 Tl'Ye yapmış. Motor benim olduğu için o da ilgilenmiyor fazla ama sonradan sanırım bir yer söyleyip, oradan alacaksınız demişler. Ben hala almadım.

60 tl sizce mantıklı mı ? Elimde sigortalı olduğuna dair hiçbir şey yok. Nereden alıcam şu Poliçeyi filan ? Ne kadar zamanda bir yapıyoruz bunu ? Ne işe yarıyor ? Lütfen birileri beni ayrınlatsın, içime oturmaya başladı.

Bir şey daha duydum; çevirmede filan sigortalıysa sisteme işlidir, sen sadece ruhsat ver yeter dediler. Sigorta belgesine gerek yok. Ben kredi kartından yapıyorum ve hiçbir belgem yok benim de dediler. Bu nasıl oluyor ?
aynen sisteme işleniyor kağıda gerek yok. Zaten sigortasız ruhsat vermiyorlar ikinci elde ama sıfırda nasıl bilemem. Herhangi bir sigortacıya veya trafik şubeye git ruhsatı ver baksınlar.

Kendi motorumu(Inazuma 250) en uygun 460 lira demişlerdi.210 liraya Demir sigortadan yaptırdım.
Babamın moturu (N Max 125) Demir sigorta 500 küsur liraya çıkardı.En uygun Ergo'dan bulabildik 370 liraya.

Öncelikler herkese merhabalar, 100 lük cup tarzı motorum var bu motorlara da sigorta şartmı değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar