ergo ve demir sigorta
yanlız çok fahiş fiyatlar söylüyorsunuz nasıl verebiliyorlar bu fiyatları bilmiyorum valla babamın 2011 corolla ya 140 liraya trafik sigortası 550 liraya full kasko yaptırdım.Abim ağustosta yaptırdı sıfır honda civice kasko 1000 lira civarı trafik sigortası 450 lira filandı kimler nasıl bu fiyatları veriyor anlamış değilim açıkcası.Arkadaşım 2011 pejo ya 450 liraya yaptırdı trafik sigortasını.
İki gün önce yaptırdım 399 TL demir siğorta TVS apache 150 Plaka istanbul , yaş 36 en uygun bu çıktı şehir çok önemli kütüğü balıkesire aldıracagım)
aynen sisteme işleniyor kağıda gerek yok. Zaten sigortasız ruhsat vermiyorlar ikinci elde ama sıfırda nasıl bilemem. Herhangi bir sigortacıya veya trafik şubeye git ruhsatı ver baksınlar.Merhabalar dostlar. Ben Edirne'liyim. Motoru alalı 2 ay filan oldu, aldıktan sonra 1 hafta içinde Plaka çıktı. Plakayı alırken, Sigorta da yaptırdık. Motor abimin üstüne ve sigortayı o yaptı. Fakat olay şu ki, benşm ruhsatta Sigortaya dair reklamdan başka bir şey yok. Şu Çevirmelerde sorulacak olan belgeler filan hiçbir şey yok. Sadece 60 Tl'Ye yapmış. Motor benim olduğu için o da ilgilenmiyor fazla ama sonradan sanırım bir yer söyleyip, oradan alacaksınız demişler. Ben hala almadım.
60 tl sizce mantıklı mı ? Elimde sigortalı olduğuna dair hiçbir şey yok. Nereden alıcam şu Poliçeyi filan ? Ne kadar zamanda bir yapıyoruz bunu ? Ne işe yarıyor ? Lütfen birileri beni ayrınlatsın, içime oturmaya başladı.
Bir şey daha duydum; çevirmede filan sigortalıysa sisteme işlidir, sen sadece ruhsat ver yeter dediler. Sigorta belgesine gerek yok. Ben kredi kartından yapıyorum ve hiçbir belgem yok benim de dediler. Bu nasıl oluyor ?