cbr 125 te ki görüntü nasıl

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok ondan değil cbr severler çok sonra adımız çıkmasın :)

zaten ramah kaldı......

aslan gibi başlangıç motoru bu bence al kullan. abarttılar olayı iyice, 125cc 13 beygir alet topu topu. uyduruk 125lik mondial scooterlar 7-8 beygir, onar uygunda bumu değil ? milletin race motorlara karşı bir gafleti var bence.

pizzacıların kullandığı ybr125 çoğu için başlangıç motoru oluyor, bu motordan çokmu aşağı kalır bir motor o veya bu çokmu üstün ondan, 6-7 saniyede 100km hıza çıkan bir motordan korkuyorsanız motora binmeyin

arkadaşlar benim yanlış yazmamdan dolayı konu farklı yerlere gitti.
ben bu konuyu açarken CBR 125 üstünde nasıl gözüküyorum diye sormak için yazmıştım. resimleri tıklarsanız büyük hallerini göreceksiniz.

halamı soruyorsun sen, alsaydın şimdiye kadar rodaj dönemi biterdi. ilk motor için çok güzel zaten ileride sevgilinemi karınamı vericekmişsin şimdi üşeniyorum tekrar okumayı pişman olacak hiç bir durum yok.

Bence cbr minyon bayanlara cok yakısıyor. Erkeklere ozellikle de uzun boylu yada iri kıyım olanlara ......ustunde kelebek gibi duruyor:queen:
Bu gorus tamamen goruntuyle ilgilidir tabii yoksa markaya yada modele denecek bi sey yok...

alestevardiya' Alıntı:
Bence cbr minyon bayanlara cok yakısıyor. Erkeklere ozellikle de uzun boylu yada iri kıyım olanlara ......ustunde kelebek gibi duruyor:queen:
Bu gorus tamamen goruntuyle ilgilidir tabii yoksa markaya yada modele denecek bi sey yok...

Derya ablaa senin makinayı pazartesi mototal önünde gördüm biraz inceledim acelem olmasa kaçırmayı denicektim açıkcası :queen:

abicim 125 lik erkeklere göre değil bence

boy

CBR125 başlangıç motoru olarak uygun bir motor. Başlangıç motorunun güçlü olmaması yeterli bence. Yoksa şimdi burada CBR125 Supersport mu, değil mi tartışması yapmayalım.

serdaroglu' Alıntı:
shamyl bişey merak ettim. Sen motosiklet satıcısımısın? Tavsiye etmiyorum derken sanki öyle hissettim. Motorun üzerinde küçük kalmış olmama bişey demiyorum. Bence de çok uygun kalmadı ama emin ol ki senin superlight da bende ufak durur. Boyum 1.80.

Sana bir soru daha; o bahsettiğin ölçülerin altında o motoru kullanmak isteyenlere sanırım görünüş olarak dediğin gibi performans olarakta önermiyorum diyorsun. Bunun nedeni de heralde 140 km/h yapmak içindir. Benimse öyle bir derdim yok.

Neyse yinede yorumların için sağol!

EgeKnn daha almadım. O resim fuarda çekildi! :)

:)Hayır satıcı değilim, sadece bana soranlara böyle diyorum. Superlight'ın altında bu kadar ufak duracağını düşünmüyorum, tecrübelerle sabittir:cat: Performans konusunda birşey demedim, gazlamak isteyen ona göre motor alır. Bayan görüşü de aldın sanırım:) Rica ederim, sen sordun biz söyledik, karar senin...

walla yorumlarınız için teşekkür ederim.
zaten bende ufak kaldığını farkındayım ama hem kullanış kolaylığı hem japon olması ve hemde fiyatını ortaya koyduğumuz zaman yinede sanki küçük kalması unsurunu göz ardı edebilirim giibi geliyor!

125 R İDEAL AL RAHATINA BAK BAK BENİMKİNE BERABER GEZERİZ ARKADAŞIM SONUÇTA ADI YETER HONDA HAYAT ONDA :cherry:

senin resime bakacam ama resim çok küçük. Anladığım kadarıyla cbr 600 di mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar