- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar
Kamerayı test ettiğimden dolayı hiçbir trafik kuralına uymadığımı kabul ediyorum.Lütfen trafik ile ilgili şöyle yapıyorsun milletin canını riske atmışsın gibi yorumlar yapmayınız.Deneme sonuçta nasıl test edicem başka ? 125 CC motor
Sıkıştırılmamak için biraz hırçın kullandım yoksa tüm trafik kurallarına uyarak kullanmaktayım.
Kamera ilk tek silindirli motorda denendi.Sarsıntı oranı biraz fazla gibi bu sorun yoldan mı yoksa tek silindirden mi karar veremedim.En yakın zamanda 2012 R1 ve 2013 FULL GSX-R 1000 ' De denenecektir.Bakalım 300-327 ile giderken performans ne olacak.TİTREME UÇMA gibi eylemler başımıza gelecek mi
"TEST" olduğu için kameranın ses alışını göstermek istediğim için müzik eklemedim.
Birçok kişi "GO PRO" fiyatlarından şikayetçi.Bunun üzerine "GO PRO " Muadili ürünlere bakmaya başlamıştım.2 Aylık bir araştırma sonucu karşılaştırma videoları vs... gibi özelliklere baktıktan sonra 78$ Çin den satın aldığım kameramı test etmek istedim.İnanın kutu içeriği Sırf 50$ "GO Pro" nun aparat ücreti kadar kameranın fiyatı var.
Bir "GO PRO" Değil fakat alternatif olarak Fiyat/Performans ürünüdür.
Başlıca GO PRO'ya göre + ve - lerini kıyaslayacak olursak
+Üstünde dahili ekran var.Go Pro ' da yok
+Fiyatı ve kutu içeriğinin zengin olması.
- Ler
-Odaklama 2 saniye kadar geç.Buna rağmen "FRAME" kasması yapmıyor.
-Gece cekimleri GO PRO kadar kaliteli değil
-Tam sarj ile 59 Dakika video cekebiliyor.
-Gündüz cekim dahi olsa Focuslama özelliği Go Pro kadar başarılı değil.
Sonuçta 78$ ile 488$ doları kıyaslıyoruz.(Fiyata aparatlar dahildir.)
Go Pro ' nun küsüratı kameradan pahalı yorum sizlerin.
Link : http://www.youtube.com/watch?v=xiASFrIPfxM
Kamerayı test ettiğimden dolayı hiçbir trafik kuralına uymadığımı kabul ediyorum.Lütfen trafik ile ilgili şöyle yapıyorsun milletin canını riske atmışsın gibi yorumlar yapmayınız.Deneme sonuçta nasıl test edicem başka ? 125 CC motor
Kamera ilk tek silindirli motorda denendi.Sarsıntı oranı biraz fazla gibi bu sorun yoldan mı yoksa tek silindirden mi karar veremedim.En yakın zamanda 2012 R1 ve 2013 FULL GSX-R 1000 ' De denenecektir.Bakalım 300-327 ile giderken performans ne olacak.TİTREME UÇMA gibi eylemler başımıza gelecek mi
"TEST" olduğu için kameranın ses alışını göstermek istediğim için müzik eklemedim.
Birçok kişi "GO PRO" fiyatlarından şikayetçi.Bunun üzerine "GO PRO " Muadili ürünlere bakmaya başlamıştım.2 Aylık bir araştırma sonucu karşılaştırma videoları vs... gibi özelliklere baktıktan sonra 78$ Çin den satın aldığım kameramı test etmek istedim.İnanın kutu içeriği Sırf 50$ "GO Pro" nun aparat ücreti kadar kameranın fiyatı var.
Bir "GO PRO" Değil fakat alternatif olarak Fiyat/Performans ürünüdür.
Başlıca GO PRO'ya göre + ve - lerini kıyaslayacak olursak
+Üstünde dahili ekran var.Go Pro ' da yok
+Fiyatı ve kutu içeriğinin zengin olması.
- Ler
-Odaklama 2 saniye kadar geç.Buna rağmen "FRAME" kasması yapmıyor.
-Gece cekimleri GO PRO kadar kaliteli değil
-Tam sarj ile 59 Dakika video cekebiliyor.
-Gündüz cekim dahi olsa Focuslama özelliği Go Pro kadar başarılı değil.
Sonuçta 78$ ile 488$ doları kıyaslıyoruz.(Fiyata aparatlar dahildir.)
Go Pro ' nun küsüratı kameradan pahalı yorum sizlerin.
Link : http://www.youtube.com/watch?v=xiASFrIPfxM