cbr 125 sigorta atması.....yardım

arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum benim motorda belli zamanda bir sigorta atıyor 10 amperlik üç sigortası var biri ara sıra atıyor servise götüremedim daha acaba ne gibi bir sorun olabiliren son uzun farları açtığımda attı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buyu ıhtımalle tesısatta bır kacak var ama once kendını tanıtsaydın bıze

Önce aramıza hoşgeldin.
nerelisin ne iş yapasın.motorun ilk sahibimisin far ampülünü değiştirdinmi.ampül standart wat'ın üzerindeyse sigorta taşımaz atar.
eğer motor hareket halindeyken atıyorsa tesisatta kısa devre olabilir kontrol et.

cbr 125 sigorta atması

arkadaşlar öncelikle özür dilerim ben ercan şahin yalovalıyım asansörcüyüm mootoru daha yeni aldım sayılır 2 ay falan oldu ikinci el aldım 2006 model 18 000 km de

Ben motoru yıkadığımda atmıştı yedek sigortayı taktım o da attı anca 3.sigortada problemsiz çalıştırdım makinayı.Sigorta atmasının sebebi elektrik tesisatındaki kaçak,kısa devre gibi şeyler yada motorun kaldırabileceğinden fazla watt isteyen bi şey taktıysan motora ondandır.

Tavsiyem elektrik fişlerini tek tek söküp temizlemen o 3 sigortadan her biri farklı devrelerin sigortası çalışmayan aksamlar hangisiyse onların fişlerini sök temizle ve kabloları tekrar bantla sıkı bi şekilde sar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr

Slm bu 125 cıbırların paça fıyatları nerelerde_?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar