Cbr 125 rektefiye ücreti

Arkadaslar merhaba, 2 ay once cbr 125 aldim, aldigimda radyator suyu cok az vardi, 2 hafta once bir motorcuya bakima goturdum yag degistirdi, antifiriz ekledi vs .
Dun de motoru yikadim calismadi, bujiyi soktum kuruttum calisti bu sefer de yagini kontrol edeyim dedim bir baktim yag resmen camur olmus sanirim conta yakti, motorda da devir dalgalanmasi vardi zaten heralde bu yuzden oluyordu.
Bu motosiklet icin rektefiye islemi ortalama ne kadar tutar?

cbf te motor yarma ve toplama 300.00 TL gibi bir rakam istiyorlar.seninkinde de aşağı yukarı buna yakın rakamlar olabilir.bu fiyat sadece işçilik.içerisinden değişecek parça çıkarsa bir de onu eklemelisin

Orijinal parçalarla değişirse 1000 lirayı geçer ama fazla değişim yapmadan silindir honlamayla kurtarırsa 500 lira civarı olabilir.
Acmisken eksantrik zinciri filanda değişirse fiyat artar. Orijinal parça kullanımasina çok dikkat et. Sen her halükarda 500 lirayı hazırla aşağısı zor

:D motorda metal yorgunluğu diye bişey vardır , eski parçaları yeni parçalarla birleştirsenizde düzen tutmayacaktır.çok iyi bir usta toplasada ,5000 ile çok sakin kullanımda 20-30 bin belki gider, hadi beni utandırsın yüzde 5 ihtimal 50 bin yapsın , riske değer mi sizce ?

yani verebiliyorsanız ucuza bir tamirciye birine böylece satın , gerilmeyin ömrünüzden ömür gitmesin.yada sandık motor felan alın çok değilse yada kazalı bir motorun motorunu aktarın, oda motor numası sıkıntısı var demi :D çok geçmiş olsun.

:D motorda metal yorgunluğu diye bişey vardır , eski parçaları yeni parçalarla birleştirsenizde düzen tutmayacaktır.çok iyi bir usta toplasada ,5000 ile çok sakin kullanımda 20-30 bin belki gider, hadi beni utandırsın yüzde 5 ihtimal 50 bin yapsın , riske değer mi sizce ?

yani verebiliyorsanız ucuza bir tamirciye birine böylece satın , gerilmeyin ömrünüzden ömür gitmesin.yada sandık motor felan alın çok değilse yada kazalı bir motorun motorunu aktarın, oda motor numası sıkıntısı var demi :D çok geçmiş olsun.

motorun hangi aşınan parçalarında metal yorgunluğuna bağlı gerilim var?

Anladim sagolun @yargic

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Orijinal parçalarla değişirse 1000 lirayı geçer ama fazla değişim yapmadan silindir honlamayla kurtarırsa 500 lira civarı olabilir.
Acmisken eksantrik zinciri filanda değişirse fiyat artar. Orijinal parça kullanımasina çok dikkat et. Sen her halükarda 500 lirayı hazırla aşağısı zor

Aslinda yag yakma sorunu yok gidiside iyi sadece rolanti dalgalanmasi, yikayinca calismama sorunu ve yaga biraz su karisma sorunu var rektefiye yaptirmaktan vazgectim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Cevabiniz icin tesekkur ederim zaten 6.500 tl ye aldim 54 bin km de satmayi dusunmuyorum.
Sadece 3 tane sorunum var
Yaga biraz su karisiyor,
Rolanti dalgalanma yapiyor,
Yikayinca calismiyor..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar