cbr 125 r yedek parça

Arka fren pedalı
egsoz koruma
sag on sınyal

bunlar kaç para bilginiz varmı servis fiyatları ortalama ?

Evet motor sağa yattı :d egsoz cızıldı ama a fren manetıne bısey olmadı sadece sınyal gitti :D

fren manetı bugun sol a kıran bir gerize kalı yuzunden ayagımla beraber arabaya vurup yamuldu :'( baktım sola kırdı bende sola kırdım kontra ıle on grenajları kurtardım ayagım on tekerın oraya carptı ama düşmedim :D :D

merhabalar öncelikle geçmiş olsun,benım motorda yan yatmıştı daha 1ay olmadı servisten çıkalı bildiğim kadarıyla fiyatlar şu şekilde
sağsinyal:180tl
sağkarenaj:190tl
ekzozkoruma:65tl
gerisini bilmiyorum

Geçmiş olsun hocam.inşallah en büyük kazaniz bu olur.Ekzoz koruma bende 50tl gibi bi miktar duyduydum fakat dilerseniz çizikler çok derin vs değilse boyatabilirsiniz tahminimce 15 20tl ye ayni renge boyarlar

dostum öncelikle geçmiş olsun.. birşey sormak istedim. kaza net olarak nasıl oldu bilmiyorum ama ;motorunda koruma takozu var mıydı ? yoksa, eğer olsaydı yine bu zararları görür müydün ?

sadece,koruma takozunun ne kadar işlevsel olduğunu/işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için soruyorum.

Koruma takozunu kesınlıkle onerıyorum arabanın bana carptıgında bır ıslevı olmadı çünki sola dogru kontra yaparak kurtardım ayagım on tamponun oraya vurarak pedalı ve egsoz korumasını yamulttu ve masraflarda şöyle

pedal 25 tl
koruma 50 tl
sağ sinyal 177 tl ama ben degıstırmedim içerden kablosu cıkmıs onu taktı 20 tl verdim sagolsunlar 177 tl den kurtardılar motor dururken dustugu ıcın sınyal kırılmadı bakın sadece yamuldu onuda ıcındekı demırler onuda elımle ıttım duzeldı sınyal eski halınde sadece camında cızıkler var yani her türlü ben koruma takozuna güveniyorum ve öneriyorum :) allah kımseye kaza bela vermesin grenajda çatlagım fılan yok sdece cbr yazısının r da mercımek kadar stckr ı soyulmus oda yandakı cakıl alana dustugu ıçin :) biirde grenajın ustunde ufak 2 cızık vardı onlarda rutusladı :) ve kızım fıstık gibi oldu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar