Cbr 125 r ım çalındı lütfen okuyun

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151100880751161&set=a.450515646160.239406.64219501160&type=1&theater

06.11.2012 tarihinde saat 23:35 civarlarında Ataşehir Yenisahra'dan motosikletim çalınmıştır. Çalanlar da cbr 125 yada 250 kullanıcısı. Bir kameradan geldikleri motosikletin kuyruğu gözüküyor. Plakasını çıkartmışlar zaten, bir kaç kişi görmüş.

2011 model gri-turuncu kasa

Eğer bu yazıyı okuyorsan geber pis yaratık. insanlar isteklerine ulaşmak için çaba sarfederken yaptığınız ayıp. Ama yakalanırsanız korkun benden ah bide evini öğrenirsem.. Siz benim çocuğumu çaldınız bakın ben sizee neler yapııcam.

Lütfen gören, duyan olursa duyarlı olun ve polisi arayın..

geçmiş olsun... umarım bulunur. ancak dediğiniz gibi onlar da cbr kullanıcısı ise muhtemelen parça eksiği yüzünden çalmışlardır ve biraz zor bulunur

geçmiş olsun kardeş. inşallah bulursun. hırsızın dini imanı yokki. adam allahtan korksa yapmaz zaten öyle birşey. antalya da olsa belki görrdm ama çok uzaksın. allah yardımcn olsun.

Geçmiş olsun Merve öncelikle. Umarım en kısa sürede motosikletine tekrar kavuşursun. Motosikletin de dikkat çeken gördüğüm kadarı ile pembe şeritler mevcut. Onun dışında, topcase mevcut sanırım. Diğer cbr 125'lerden ayırıcı özelliklerini sayarsan, insanlar bu konu da daha çok dikkali olacaklardır.

insallah bulunur, ama suc isleyene birsey olmuyor bu ulkede, adam hirsiz, evine giriyor, canina kastediyor, oldursen ve o kisi sigortali ise hapi yutuyorsun, simdi cok kisi tepki verecek ama ulkemiz cok asiri derecede bozuldu, insan yetismiyor artik, hirsiz-katil-dolandirici-en basiti saldirgan, yasanmaz bir yer oldu. gerekene tepki yok, gerekmeyene hucum.insan malini kapinin onunde birakip bir gece uyuyamaz mi?

sbr

geçmiş olsun. motosiklet hangi yolla çalmışlar? ayrıca motosikletin belirgin özellikleri varsa, vuruk, çizik, sticker vs söylersen belki bulunma şansı artar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,
umarım kısa zamanda bulunur.siz yine de motorun hasar-çizik-aksesuar gibi ayırdedici özellikleri forumlarda yazın.belki farkedilir.

inşallah bulucam soniğimi.. Hepinize teşekkür ederim çook.. Topcase taşıma aparatı var, pembe şeritler var ama bunlar çıkarılabilir sonuçta. Ön fren kolu yamuk geriye doğru. egzozun da çizik vardı büyük bi çizik siyah gibi duruyor. Ve tankpedin üst kısmı çıkmıştı ve çıkan kısımda bir sürü minik çizikler vardı. Bebeğimin sağ ve sol grenajları da bir çok kez yan yatırdığım için çiziklerde doluydu. Büyük küçük birsürü çizik.. Of off tüm bu özellikleriyle diğer motorlar içinde en güzelydi süper soniğim..

yakın zamanda hırsızlık suçundan yatan 2-3 kişi tahliye oldu, bundan sonra zaten paso arttı bu hırsızlık olayları. çalınan motorlarda malum parçalanarak ikinci el yedek parça olaraK satılıyor .
insanın kazandığı para ile aldığı bir aracın çalınması ne kadar kötü bir şey, inş motorunuz bulunur demekten başka birşey diyemiyoruz :(

yakın zamanda hırsızlık suçundan yatan 2-3 kişi tahliye oldu, bundan sonra zaten paso arttı bu hırsızlık olayları. çalınan motorlarda malum parçalanarak ikinci el yedek parça olaraK satılıyor .
insanın kazandığı para ile aldığı bir aracın çalınması ne kadar kötü bir şey, inş motorunuz bulunur demekten başka birşey diyemiyoruz :(

inşallah, teşekkürler...

Geçmiş olsun.
Benim de cbr 125'im 2 kasım da çalındı.
Ben de Kayışdağı'nda oturuyorum.
Kadıköy'e kadar kimsede CBR 125 bırakmayacaklar sanırım.

Çevredeki dükkanlarda kameralar olabilir, bir sorun.
Bir de polise gittiyseniz, mobese kamerası var mı çevrede sorun.
Mobese kamerasından net görüntü alınabiliyor.

Bu arada polisler, sadece çevirme sırasında rast gelirsek bulabiliriz dediler.

Geçmiş olsun.
Benim de cbr 125'im 2 kasım da çalındı.
Ben de Kayışdağı'nda oturuyorum.
Kadıköy'e kadar kimsede CBR 125 bırakmayacaklar sanırım.

Çevredeki dükkanlarda kameralar olabilir, bir sorun.
Bir de polise gittiyseniz, mobese kamerası var mı çevrede sorun.
Mobese kamerasından net görüntü alınabiliyor.

Bu arada polisler, sadece çevirme sırasında rast gelirsek bulabiliriz dediler.

çevrede mobese kayıtları malesef yok ama sonuçta otabanda iki üç kişi görmüş polisede bildirdim. İşlerini yapsalar bulucaklar. Ayrıca bahçelievlerde birsürü çalıntı motor var 2saat oralarda gezdim 20 plakasız motor gördüm hepsinki kırılmış olamaz. Ayrıca turuncu cbr 125 gördüm plakasız sarı şeritleri vardı egzosu değiştirmiş tiger gibi bişeydi sanırım ve sağ arka selenin altındaki grenajcıkda 3cmlik bir siyahlık vardı kalın. Başka arkadaşımınkinide çaldılar odur diye baktım biraz ama..

çevrede mobese kayıtları malesef yok ama sonuçta otabanda iki üç kişi görmüş polisede bildirdim. İşlerini yapsalar bulucaklar. Ayrıca bahçelievlerde birsürü çalıntı motor var 2saat oralarda gezdim 20 plakasız motor gördüm hepsinki kırılmış olamaz. Ayrıca turuncu cbr 125 gördüm plakasız sarı şeritleri vardı egzosu değiştirmiş tiger gibi bişeydi sanırım ve sağ arka selenin altındaki grenajcıkda 3cmlik bir siyahlık vardı kalın. Başka arkadaşımınkinide çaldılar odur diye baktım biraz ama..
o motoru medical parkda park halindeyken gördüm sahibide kasksız bindi gitti polis eskisi gibi bahçelievlerde uygulama pek yapmıyor, yapsa semtin yarısı otoparka çekilir çünkü çoğunun sigortasız veya ehliyeti olmayanlar

Geçmiş olsun. Nasıl çalındığıyla ilgili bir bilgi varmı. Güvenliğini nasıl sağlıyordunuz?

o motoru medical parkda park halindeyken gördüm sahibide kasksız bindi gitti polis eskisi gibi bahçelievlerde uygulama pek yapmıyor, yapsa semtin yarısı otoparka çekilir çünkü çoğunun sigortasız veya ehliyeti olmayanlar

o motoru dediğin benim pembe şeritli miniğimi mi gördün yoksa bi önceki yorumda bahsettiğim diğer cbr ı mı gördün :pale: ?

teşekkür ederim.. motorumu binanın içine koyuyodum :salut: eve çıkartcaktım kış geldi diyee yer bile hazırlamıştım of of :salut:

o motoru dediğin benim pembe şeritli miniğimi mi gördün yoksa bi önceki yorumda bahsettiğim diğer cbr ı mı gördün :pale: ?

teşekkür ederim.. motorumu binanın içine koyuyodum :salut: eve çıkartcaktım kış geldi diyee yer bile hazırlamıştım of of :salut:
YOK SİZİN BAHSETİĞİNİZ motoru gördüm abart egzoslu plaka yokdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar