CBR 125 R Çalındı

Merhabalar,

2 Kasım cuma günü 2006 model CBR 125 R motorum, İstanbul, Kayışdağı'ndan çalındı.
İki kişi, scooter bir motorla gelmişler, yarım saatlik bir uğraştan sonra zinciri açıp, motoru da çalıştırıp gitmişler.
Kamera görüntüleri, yağmurlu ve gece olduğu için net değil. Sadece gelip gittikleri görülüyor.
Plakası: 34 UG 8206

Eğer bugünlerde satılık siyah bir cbr 125 görürseniz ve şüphelenirseniz buraya yazar mısınız?

onca pahalı motor varken şu sıra nedense cbr125 hırsızların gözdesi,neden acaba?

onca pahalı motor varken şu sıra nedense cbr125 hırsızların gözdesi,neden acaba?

Hiç farketmiyo Lütfü cüm.Nerde çalınabilmesi kolay bi motor varsa çalıyolar.Cbr 125 dediğin gibi bu aralar baya bi çalınma olayı oldu.Konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur

Geçmiş olsun, benimde korkum oydu, kayışdağı nda oturuyorum ben de.
Çalanlar bu civarda tutmaz diye düşünüyorum ama yine de cbr gördüğümde plakaya dikkat edicem.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mobese kamerasında kayıt var mı diye dilekçe verdik bakalım çıkacak mı?

Bu arada kayışdağında oturan arkadaş için bilgi vereyim.
Ben evren cd üzerinde oturuyorum.

Çalınma olayını karşı komşunun kamerasından izledim. Görüntü net değil.

İki kişi scooter ile geliyor. 3 dk uğraşıp gidiyorlar. Sanırım alet almaya gittiler.
10 dk sonra geri geliyorlar (motorla gidiyorlar, geri geliyorlar demek ki 3 dk lık mesafede bir yere gidiyorlar).
Geliyorlar ve 8 dk uğraşıyorlar. Sonra tekrar gidiyorlar.
10 dk sonra tekrar geliyorlar ve 3 dk içinde iki motorla gidiyorlar.

Zinciri açmışlar sanırım, motoru da çalıştırıp gitmişler.

Başka hiç bir yerde kamera olmadığı için suratlarını veya öteki motorun plakasını göremedik.

Araç takip sistemi kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Çok küçük hatta insanın üzerinde taşıyabileceği şekilde takip sistemleri varmış?
Koltuğun altına bir yerlere gizlenebilir. Motor çalıştığı anda haber veriyormuş.

Biligisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar