CBR 125 R Almak? (Masraflar, Ekipman)

Herkese İyi Günler

Babamla CBR 125 R almaya karar verdik. A1 ehliyet alcam onla kullanıcam.

Şimdiden ekipman parası toplamaya başladım ilk başta Kask, mont ve dizlik alcam.

Babam motoru alcak bende ekipman, sigorta gibi şeyleri ödemesini yapcam bana tam olarak masrafları ne kadar tutar onla ilgili bilgi verir misiniz? Ehliyet vb. Gibi

Arkadaşla sanayiye gitcez.

Scooter al demeyin lütfen.

Şimdi şöyle söyleyeyim ya gidecek o parayla bir eğitim ve kaliteli lastik al( lastik konusunda alacağın motora bağlı iyi durumda ve yumuşak hamurlu ise gerek yok) ya da zaten önümüz yağmur ve kar, sen abs de olmadığı için çok büyük ihtimalle o motoru yatıracaksın. İşte o esnada motorunun ne olduğu farkı yaratıyor. Eğer Cbr125r olursa büyük paralar elinden uçup gidebilir. Ya da en azından alışana kadar drift, cup tarzı bir motor alırsın düşersin düşebildiğin kadar ve canın cbr125r kadar yanmaz. Ulan ille ben Honda istiyorum diyorsan cb125r alıp koruma demiri de taktırabilirsin. Unutma ABS ve kaliteli lastik senin cebinden çıkacak parayı azaltacaktır. Malum önümüz yağmurlar bunu da belirteyim.

satışı kolay, abs var, hız olarak da 255 gördüm gpsde. Şaka bir yana daha 1 sene varsa o zaman konuşalım bu konuları. 1 seneye ne motorlar çıkar ne motorlar satıştan kaldırılır bilemeyiz. Ehliyetini alıp motosiklet alacağın zaman konu açarsan yardımcı oluruz. Şu an kimse sana 1 sene sonrasını öngöremez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar