cbr 125 Photoshop Modifiye(bakmadan geçme)

KENDİ YAPITIM
sacm.jpg

GICIKLIK OLSUN DİYE İSMİNİ MONDİAL YAPTIM :)

herşey tamamda o mondial yazısı ne arkadaşım orda =) eline sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş madifiye diilki bu yapılan sadece renk değiştirmek

Arkadaşım renk degiştirmek olsa oraya egzos takarmıyım.ben lütfen biraz düşünüp yorum yazalım

Sakın güzel olmuş yada Photoshop biliyorum deme... Motor aynı yuan kuba olmuş.. Egsoz takmışsın birde renk değiştirmiş birde aynaları sökmüşsün sence bu modifiyemi :silent:

ya zaten cbr 125 de biskletten farkı yok diz kapagıma geliyor motor neredeyse..

Basit Birşey olmuş.
Alt sakalı kötü kesmişsin.
Egzos'dada bi iticilik var,Yakışmamış.
REPSOL'ü oturtamamışsın.
Stop lambasını mavi yapman çok saçma olmuş.
Artçı ayaklığının yarısını almışsın yarısı kalmış..

Ama sonuçta ugrasmıssın eline sağlık..

Mehmet bana bi vesikalık fotonu gönderir misin? Benim de Photopshop bilgim iyidir. Ben de senin resmini modifiye edip alnına "Made in China" yazmak istiyorum. Neden mi? Hiiç, gıcıklık.

bu motorun bu kadar konuşulmasını anlamıyorum her fırsatta cbr 125r a çamur atılıyor yok dizime kadar geliyor yok bisiklet vs vs,fotoshop diye sallama bişey koymuş laf olsun diye konu açmışsın gereksiz buluyorum (bu arada fotoshop diye koyduğunu ilk okul çocukları bile yapabiliyor) ve bu motora laf atanlara sadece şunu diyorum kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş :bounce: koyun kendi motorunuzun fotolarını birde onları görelim sözüm meclisten dışarı ...

bu motorun bu kadar konuşulmasını anlamıyorum her fırsatta cbr 125r a çamur atılıyor yok dizime kadar geliyor yok bisiklet vs vs,fotoshop diye sallama bişey koymuş laf olsun diye konu açmışsın gereksiz buluyorum (bu arada fotoshop diye koyduğunu ilk okul çocukları bile yapabiliyor) ve bu motora laf atanlara sadece şunu diyorum kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş :bounce: koyun kendi motorunuzun fotolarını birde onları görelim sözüm meclisten dışarı ...

Bencede güzel motosiklet cbr125 seri hem sınıfına göre tarzım olmadığı halde beğeniyorum.Büyük kasa olsa motor gücünden dolayı hızlanmada sorun yaşar tahminimce.:cat:

Motosikleti
Hornet
ya töbee ben bu motoru 2 senedir istiyorum..Her seferinde gidip son anda scooter alıyorum..
biraz Saygı ya bu motorun sahibi olanda var o yazdığın mondial'in sahibide var bu sitede ..
Hadi ikincisi ilginç bişey yapmaya çalışmış eyw..
Motorun Rengini değiştirip aynayı sökerek photoshop olmaz..
Kendine çok güveniyorsan 250 cc Biyerden alıntı yapmadan sıfırdan kendin kaliteli bi motor piyasaya sürersin tabi ucuz olur bizde alırız:mrgreen:
Böyle yaratıcıların buralarda harcanması cidden kanıma dokunuyo:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar