Şimdi arkadaşlar; 2008 model üstü enjeksiyonludur, ki onlara chiptuning yapılabilir. Ama dier modelleri karb. lüdür. Onlarda da meme boğaz büyütme gibi daha çok benzin göndererek dewir arttırmaya İMKAN werebilirsiniz. Henüz arttırmadık!

Ki bence karb. de hız arttırmak daha ucuz we imkanlıdır
Ardından açık hawa filtresi. ya da warsa performans tipi. Ardından dereceli ekzantrik. İşte burda dewir arttırdık

Perf. ekzos geniş manifold. Sonra arka dişli küçültülmesi.
Ardından; oluyor mu bilemiyorum ama olmuyor diye biliyorum. Olursa süper perf. werir yanlız. Üst kapak we silindirden tornada alınarak YANMA ODASININ HACMİNİ DÜŞÜRMEK. Sonra 97 oktan gibi yüksek (B)oktanlı XD:mrgreen: benzin kullanmak. Perf. tibi buji ör: iridyum kullanılabilir.
Daha ileri modifiye de: Şanuman dişlileri ile oynamak, ağırlık merkezi oynaması, 125 cc üstü krank silindir motor bloğu takılması gibi....
Ben çok usta bi sürücü deilim. Çat pat. Mtrum da yok. CBR hakkında bilgi eksiğim de war. aMa mod. hakkında tahminlerimi yazdım.... Ancak bu mtrların görünümü güsel, fiytına göre!!
Bence bu modifiye teknikleri ile(ileri modifiye yapmadan, dier saydıklarım ile) hız MAXX 165felan olabilir. GEÇMEZ arkadaşlar. Geçmesin de. İnce we aerodinamiği zayıf we çok hafif. Bu yüzden denge(stabilite) we frenaj ÇOK zorlaşır. Muhtemelen kaza riski %80ciwarı artar. Yani yerli yerinde bırakmak lasım. Bu mtr için 160 bile çok fazla ama 160-165 yeterli zaten. Tabii bence mod. ŞART....
CBR den anlayanlar lütfen konuma baksınlar. Teşekkürler.....
Benim Konum