ya ne adamlarsınız burda öyle bi yüklendiniz ki şu kardeşinize sabah namazına karşı kabus gördüm motorumun disklerini çalıp selesini kırıyorlardı sonra tabi kan ter içinde uyandım gelelim gerçek dünyaya bir alıntı yapıcam idealler barışçıldır ama tarih şiddet doludur anlayacağınız gibi sıkıyosunuz öyle böyle sütten çıkmış ak kaşıksınız ya! forumda 1000 kişi varsa en az 600ü sizin görüşülerinize katılıyordur bundan eminim peki kaçı bu düşünceleri doğrultusunda hareket ediyor bir avuç kişi durum manidar neyse bugün gittim çıkma amortisörü aldığım yere hocam dedim böyle böyle bana çalıntı mal satmışsın forumdaki abiler çok kızdılar bana ben aradan çıkayım sizi davet etti kendisi sigortadan gelen motorları gösterecekmiş neyse gider görürsünüz işiniz yoksa

sonra motorlar çalınıyor sel ağzına bina yapılmaz günümüzde hırzıslığı meslek edinen insanlar olduğu sürece siz ben o şu bu bilinçlense de durum pek değişmeyecektir örnek verelim Barkın reis o kadar video yaptı hırsızlığa karşı önlemler başlığı altında tabi biraz dalga geçercesine e noldu özellikle gittiler çaldılar motoru . atasözünün yeri burası nedir abi 40 bin küsür para veriyosun 20 de versen 15 de versen bir aslında bir tracker taktırmıyorsun madem o kadar paranız var motorlarınıza tracker bağlattırın hem bir hırsız yuvasını dağıtırsınız hem motorunuzu korursunuz neyse siz bi düşünün. bir bi sorum olacak

motorun sağ soldaki ufak ışıkları yanıyor ortadaki yanmıyor sinyaller flash yapmıyor motor marş basmıyor sigortalar sağlam acıba bağnatı kabloları mı çıkmıştır ? teşekkürler