sorunun karbüratör gibi gözükmekte. karbüratörünü söktürüp baktırman gerekir. manifoltta çatlak olabilir.
burdaki motor hakkında bilyorum diye yazan çoğu kişden iyi bildiğimi ve gereksiz boş laflara gerek olmadığını biliyorum. cbr 125 in de ne yaptığını üzerine yatmadan ne gittiğini iniş aşağı anlık 150 de gördüğünü bilirim. cbf 250 varkende böyle çok tartışmalarla yazıştık durduk. motor tecrubem oldukca yüksek. o yüzden ben bu sizin dediklerinizi asla kaliye almıyorum. sizde kendinizce bir yol çizmiş ve üzerine yatmadan düz yolda 115 yapmaktan bahsediyorsunuz. rüzgarsız bir ortamda olabilir. ama normal şartlarda yatmadan 105- 107 dir.
cbf 250 nin 117 dir. er 5 in 170 dir. er 6 nın 185 dir cbf 1000 210 dur. sizin şimdi gittiğiniz yerden ben geri dönüyorum.
geçen bunun tartışmasını yapıyorduk. ben düz yolda 105 -107 civarında gittiğimi ifade ederken bir üye arkadaş da 120 lerden bahsetti.
2012 modelden bahsettik. zaten cbr 125 bu kadar gidiyor. millet biraz kadavradan sallayınca böyle oluyor. iniş aşağı video çekip sonra motor 145 gider oluyor.
buna benzer yakıtda öyle 700 cc motora 3.8 lt yaktırmak gibi . biraz inandırıcı olmak lazım.
Evet o uye benim.motorumu sattim ama sattigim arkadasla hala irtibattayim.inanmassan gel ispatlarim.bu forumda atip tutan birisi varsa onun kim oldugunu herkes biliyo.herkes illallah etti senden.kabullen artik.ben cbr 125 motorumla duzde 120-125 kapanmadan gorebiliyorum.en kotu 120.kapanaral 135 e kadar yolu var duzde.hafif yokusta 140 gibi rakamlarida ben dahil cogu kisi gordu.daha neyi zorluyosun ? Gordum arkadas iste sen goremediysen sorun ya sende ya motorunda.hatta ve hatta yaza dogru arkadasa 2006 model repsol aldik.28 binde.motoru aldigimiz yerden tuzlaya ben getirdim arkadasim acemiydi.onlada duzde 120 gordum.yeter artik su motorlari karalama olayin
Sen o kişiyi takma be hacı, konuşur konuşur gider sonra. Cevap bile verme, gittiği her topiği batırmak için ziyaret ediyor. Nasıl bir ruh hali var ben çözemedim. Bu arada hacım cbr 125 80 i geçmiyor, NC 700 de 10 litre yakıyor. Sakın bu motorları almayııııııın :bounce: