CBR 125 bisiklet olmaktan kurtuldu!!!

afsin' Alıntı:
Selam motor dostları,

Ben de bununla motor hayatına başlayayım dedim. Öğrenmek için en iyi motor olduğu heryerde yazıyor zaten üstelik Honda kalitesi.

Gelgelelim boy 186 kilo 100. Motora bakmak için bir oturdum kalkmam bir oldu. Sığmadım, sığamadım. Oyuncak gibi kaldı altımda. İşin havasında artisliğinde değilim umrumda da değil tek amacım motor kullanmak ama aşırı abes durunca vazgeçtim.

Benim ebatlarımda bunu kullanan var mı ve bailamak için başka ne önerirsiniz? Saygılar. .

Afsin bu yazıyı yazan sen değilmiydin ?? Ne oldu 5 sn sonra yerlere vurdun motoru... Anlayamadım valla ::123434::

ben cbr 125 i gördükten sonra kullandıktan sonra bu bisiklet lafına bozuldum bi cbr 125 çi olarak piyasada varmı bundan daha iyi 4 zamanlı 125 cc motor

böylesi daha iyi bence görünüş olarak ama içi aynı olduktan sora bi farkı yoq

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler su cbr ıle ne alıp veremedıgınız var anlamıyorum herkes laf sokusturuyor bence cok guzel bır motor

ii olmuş harcadığın zamana deymiş güzel sanat eseri :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Makina gibi makina 600den daha lezzetli vallahi vede billahi.....:cherry: Makinanın kralı 125 CEBERE..

Sikleti itibariyle orjinal hali daha güzel.125 cc motor a 600 cc görüntüsü vermek bana çok garip ve gereksiz geliyor.

bence hiçde garib bi çalışma deil cbr 125 r bu motor yapılmış çünkü i amacı var zaten motorda 600 görüntüsü yok sen kendı agzınla dedin bu motora bisiklet diye bence senin dedigin sacma yorumu sadece yazmak için yazmayın cbr cılar nerdesiniz

cbr125 race bır makıne degıl.. race gecıs makınesı sayılabılır...ama cbr125 den daha ıyı bır gecıs makınesı su anda yok

Afsin bu yazıyı yazan sen değilmiydin ?? Ne oldu 5 sn sonra yerlere vurdun motoru... Anlayamadım valla ::123434::

noldu afsin nie sustun ya su motora camur atıp prim yapmaya calsımayın bulantı geldi artık yaa ... gidin atılması gereknelere atın...:farao: :farao: örn kanuni racer , vs bi suru abuk sabuk motor var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar